27-річна Аліна Гросу показала негативний тест на вагітність та розповіла про усиновлення: “Наше майбутнє”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу відзняла новий кліп, який присвятила дітям, що залишилися без батьків, а також підняла питання бездітності.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вже активно роздумує про те, що буде, коли вона стане мамою. Разом зі своїм коханим Романом Полянським зірка обговорює з журналістами придбання нового будинку, народження спадкоємців та плани на кар’єру.

Втім, ні весілля, ні вагітності поки що чекати не доводиться. Після початку повномасштабної війни на території України більшість українців поставили свої плани на паузу.

Аліна Гросу показала негативний тест на вагітність

Однак, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відривок своєї нової відеороботи на пісню “Лужок”. У кліпі піднімається проблема сирітства та бездітності в Україні.

Аліна Гросу показала негативний тест на вагітність

Відео для композиції було зроблено у форматі мультиплікації. Глядачі можуть помітити, що також артистка нагадала і про важку емоційну складову даних негараздів, показавши у кадрі негативний позитивний тест на вагітність та сльози героїні, яка знову не змогла стати мамою.

Головною метою Аліни Гросу було нагадати українцям, що не дивлячись на власні сімейні трагедії, в країні багато дітей, які залишилися без батьківської любові, тож люди які не можуть стати батьками, та діти, які втратили свою родину здатні одне одному залікувати рани.

Нагадуємо, що декілька років тому Аліна Гросу розлучилася з першим чоловіком Олександром Комковим через півроку після весілля. На даний момент чоловік вже створив власну сім’ю і має дитину. Натомість Аліна Гросу не поспішає з важливими рішеннями через невдалий досвід попередніх стосунків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.