Улюблениця Вакарчука Христина Соловій покинула Україну без наставника: буде у Європі співати не для Святослава

Українська співачка Христина Соловій запам'яталась всім своїм і досі популярним хітом "Тримай мене міцно". А тепер зірка оголосила, що їде в тур Європою, цікаво, яке відношення до цього має Вакарчук.

Христина Соловій стала відома завдяки шоу “Голос країни”, коли попала до команди Святослава Вакарчука і майже одразу стала його улюбленицею. Були сильно видно, як Вакарчук допомагає учасниці, як на проєкті, так і після нього.

Взагалі Соловій вразила шанувальників своєю позицією під час війни. Дівчина активно підтримує Україну та армію. На своїй сторінці в соціальній мережі instagram Христина викладає дуже патріотичні пости та хизується новими україномовними піснями. Так, на днях співачка опублікувала на своїй сторінці  патріотичне фото разом з афішею своїх концертів. Христина оголосила, що збирається влаштувати гастрольний  тур європейськими містами, зокрема у Німеччини та Чехії, де й презентує свою нову програму “Українська лють”.

Подробиці концертного туру Соловій поки що не розказує, але повідомила, що частина зібраних коштів піде на підтримку України, але в який фонд будуть відправлені кошти – невідомо. Також Христина зазначила, що квитки треба купувати вже зараз.

Слід нагадати, що Христина, це одна з тих співачок, з якими Вакарчуку приписували романтичні стосунки, але ж насправді, Святослав просто був вражений талантом Соловій та її сильному голосу, при такій тендітній зовнішності. Тому багато хто й пліткував про роман між артистами.

А зараз співачка може бути сміливою конкуренткою будь-якому іменитому артисту України. І не тільки завдяки своєму таланту, а ще й завдяки настановам та урокам Святослава Вакарчука на шоу “Голос країни”. Тому, сміливо можна сказати, що Христина – це самостійний артист.

Схожі статті