Тепер не до жартів: Куди зник та чим займається Ігор Ласточкін під час війни – тепер волонтер чи досі комік?

Ігор Ласточкін відомий, український комік, який став відомим завдяки проєкту "Ліга сміху" та шоу "Танці з зірками". Але під час війни жарти не дуже доречні, тому всіх цікавить питання, чим зараз займається Ласточкін.

Ласточкін не сильно афішував свою позицію з самого початку війни, звичайно, він викладав у свій instagram відеозвернення та різні новини, але про самого себе та свою діяльність інформації мало.

Тому, шанувальників зацікавило питання чим де Ігор займається під час війни. Волонтер він, чи змінив професію, або ж продовжує працювати над гумористичними проєктами – невідомо.

Відомо те, що за межі України Ласточкін не виїжджав та його родина також. Ніби-то всі залишилися в столиці й навіть думок не було кудись поїхати. Ти більше що, у Києві вже все стабілізувалося і лякати можуть тільки повітряні тривоги.

Проте на днях Ласточкін нарешті показав вид своєї діяльності під час війни. Чоловік активно зайнявся волонтерством та разом з командою збирає гроші на відбудову домівок у Києві. Його організація називається Фонд “Ліга допомоги”.  Про це, комік розповів на своїй сторінці в instagram. Ця розповідь супроводжувалась невеличким підписом про ціль збору коштів.

Тож, Ігор також є волонтером та активно допомагає Україні наблизити перемогу разом з іншими акторами ліги сміху та зі студії “Квартал 95”. Відбудова домівок, які постраждали від війни, процес довгий та дорогий, тому фонд “Ліга допомоги” на чолі з Ласточкіним, вирішив допомогти людям.

А до афішування своєї діяльності комік знімав гумористичні відео, де він висміював російських громадян. Актор вигадував образи, які обігрував сам та навіть обирав смішні наряди для своїх пародій. Звісно, що зараз народу не до жартів, але все ж таки, він гуморист і вирішив, що жарти про росіян будуть доречними та зможуть підійняти бойовий дух українського народу.

Схожі статті