Таюне показала фото з Києва та розповіла, що робить у столиці: Олега Винника з собою не забрала (ФОТО)

Співачка Таюне та Олег Винник синхронно зникли з медійного простору. Всі прихильники з нетерпінням очікують тріумфального повернення знаменитостей в Україну, і, схоже, це бажання фанатів з ймовірністю у 100% збудеться.

Олег Винник і Таюне. Герої цього матеріалу стали вельми популярними останніми роками. Проте, цього року всі прихильники були ошелешені рішенням співаків зникнути із соціальних мереж.

На початку війни артисти активно робили публікації на підтримку України, але з часом взагалі пішли з інформаційного простору. Втім, фанати не втрачають надії побачити кумирів знову.

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Таюне показала фото з Києва

Нещодавно у рекомендаціях Інстаграму спливла світлина Таїсії Сватко, яка додала до неї геолокацію міста Київ. Там бек-вокалістка Головного вовка країни ефектно позує зі стрілецькою зброєю та говорить про те, що настав час вчитися чомусь новому.

На жаль, фото не свіже, а просто ранжується інструментами соціальної мережі, як актуальна публікація.

Куди насправді пропав Олег Винник?

Тривалий час знаменитий артист замовчував реальний стан справ. Співак нікому не говорив, де знаходиться. Проте, це мовчання породжувало все більше чуток. На зірку почали наговорювати хейтери, мовляв він чоловік виїхав, аби не служити у ЗСУ. Втім, дуже скоро представники Олега вийшли на зв’язок та пояснили, що він не може зараз спілкуватися з фанатами, адже перебуває на лікуванні.

Шкода, що не розповіли вони, що трапилося з Таїсією Сватко, яка також давно не публікувала нові фото в Інстаграмі.

Нагадаємо, що співачку давно підозрюють у шлюбних зв’язках з Винником, проте сама артистка ніколи не коментувала цю інформацію. Бек-вокалістка раз лише давала інтерв’ю Каті Осадчій та заявила, що навіть ніколи не хотіла бути співати соло.

Більше про життя Головного вовка країни, його особисте життя, стосунки та розлучення — дивіться у відео наших партнерів “Одна минута” та не забувайте підписуватися на канал.

Схожі статті