Джамала розповіла, чому насправді переїхала до Польщі і показала, як спить з партнером Яцеком в одному у ліжку

Знаменита українська співачка Джамала сколихнула мережу неочікуваними кадрами з промо-ролику для польського шоу "Танці з зірками". Як зірка опинилася в одному ліжку за партнером?

Декілька місяців тому знаменита українська співачка Джамала анонсувала свою участь у польській версії шоу “Танці з зірками”. Для артистки швидко знайшли партнера — талановитого та успішного хореографа Яцека Єшке.

Джамала показала красеня-хореографа з яким разом пішла у польські Танці з зірками
Джамала розповіла, чому насправді переїхала до Польщі

Цікаво, що декілька років тому Джамалу не відпускав танцювати в українській версії чоловік Сеіт-Бекір Сулейманов. Благовірного зірки бентежить той факт, що його кохана буде виступати у відкритих костюмах і робити певного роду підтримки, які в танцях бувають дуже неоднозначними.

Джамала розповіла, чому насправді переїхала до Польщі

Втім, минулого року Джамала танцювала для співвітчизників, а цього року вже потрапила до європейської програми. Співачка ж одразу наголосила, і досі продовжує підкреслювати у кожній своїй публікації, що танцює для поляків лише за для того, щоб вони могли надати гроші для для України.

Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий промо-ролик, на якому її показали з Яцеком в одному ліжку, поки вони спали.

Джамала розповіла, чому насправді переїхала до Польщі

Однак завдяки лише одному руху пара опинилася на паркеті, що свідчить про те, що ліжко стояло вертикально і послугувало певною аванс-сценою.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Джамала спочатку евакуювала своїх дітей до Туреччини, а сама першою серед артистів рушила  гастролювати Європою, збираючи кошти на майбутню перемогу України.

Своїх дітей зірка змогла забрати до Польщі лише минулого тижня. Співачка багато плакала через розлуку зі своїми спадкоємцями, але стійко добивалася свого.

Схожі статті