19-річна дочка зірки “Квартал 95” Олени Кравець показала фото у прозорій сорочці та змусила маму червоніти

Буває, що діти не йдуть по стопах своїх батьків. 19-річна донька знаменитої української акторки, Олени Кравець, вразила шанувальників провокаційними кадрами. Як відреагувала зіркова мама?

Донька відомої української акторки, Олени Кравець, збирає безліч компліментів через свою привабливу зовнішність. Instagram сторінка Марії на сьогодні має понад 14 тисяч підписників, які пильно слідкують за її життям.

Олена Кравець
19-річна дочка зірки “Квартал 95” Олени Кравець показала фото у прозорій сорочці

Нещодавно дівчина опублікувала світлини, де позує у напівпрозорій, білій сорочці. На голові Марія зібрала модний, злегка недбалий пучок, а доповнюють образ ювелірні прикраси. Ці фотографії були другою частиною фотосесії з Мартою Адамчук, співачкою вокального квартету “Квартал 95”. Першу частину серії цих знімків наважилась показати б не кожна дівчина.

Перед об’єктивом камери Марія Кравець розкуто позує у майці, без спідньої білизни, а на деяких кадрах юна леді з’явилася зовсім топлес.

Сама Олена, ймовірно, була вражена розкутістю своєї доньки, адже в очах батьків діти завжди залишаються малюками. Свій коментар їй зіркова мама залишила під одним з постів.

“Тепер я розумію, що не їхати з тобою на цю зйомку було правильним рішенням. Так, моя крихітко?”, — написала Кравець.

Акторка майже під кожним фото своєї доньки пише турботливі та милі коментарі, з чого можна сказати, що Олена та Марія мають дружні та теплі взаємовідносини.

Підписники дівчини також не змогли пройти повз її нових світлин та написали зірковій спадкоємиці багато компліментів: “схожа на знайому Бога”, “справжня красуня”, “більш такої на світі не знати”.

Цікаво, що знаменитість хоч і не забороняє дочці фотографуватися без одягу, сама віддає перевагу більш вишуканому та класичному стилю. Проте не відмовляється від експериментів зі своєю зовнішністю. Артистка може хоробро відрізати волосся, ледь не до самої маківки, а потім терпляче їх відпускати. Минулого року зірка коротко підстриглася, а вже нещодавно продемонструвала підписникам зміни у своїх зовнішності — зачіска відросла, а Кравець помолодшала.

Нагадаємо, що Олена Кравець має власне, гумористичне шоу “Жіночий квартал”.

Схожі статті