Анатолій Анатоліч показав всіх своїх дітей від єдиної дружини: неймовірні малюки, які вливаються у бомонд

Популярний ведучий Анатолій Анатоліч — один з небагатьох зіркових чоловіків, хто може похизуватися багатою на діток родиною. Дізнайтеся, де зараз все його сімейство та як виглядають всі його малюки.

Анатолій Анатоліч давно став улюбленцем публіки. Він народився у Кривому Розі, але згодом його талант ведучого привів зірку до столиці. Тривалий час працював чоловік на радіо, проте врешті-решт перебрався на блакитні екрани.

Втім, прихильників цікавить не лише його творчість, а й особисте життя. Відомо, що одружувався шоумен лише раз. Його обраницею стала Юлія Бойко, яка також може помірятися успіхом зі своїм обранцем. Жінка займається піаром та має навіть свій творчий псевдонім — ЮЛА.

Втім, у зірок, окрім кар’єри є й інше, найголовніше досягнення. Вони стали батьками для трьох діток. Старша донечка народилася у вже далекому 2011-му році. Дівчинку назвали Алісою. Нині вона вже готується до підліткових трансформацій і вже чепуриться, наче справжня молода леді.

Анатолій Анатоліч показав всіх своїх дітей

За два роки у неї з’являється молодша сестричка. Цій донечці креативне подружжя дало ім’я Лоліта. Лола стала справжньою відрадою для своїх популярних батьків та не перестає їх дивувати своїми маленькими, але досягненнями.

Двійко дітей вже вважається нестандартним для середньостатистичної родини. Втім, Анатолій з Юлією, схоже, мріяли не тільки про квітник з дівчаток у сімействі, а й хотіли виховати справжнього козака. І доля подарувала їм сина. Хлопчик прийшов у цей світ минулого року. Його хрещеною стала Світлана Лобода. Зірка навіть спеціально приїздила до крихітки з-за кордону. Карапуза також назвали нестандартно — Ніл.

Анатолій Анатолій та Юлія Бойко
Анатолій Анатоліч показав всіх своїх дітей

Нагадаємо, що нині родина шоумена знаходиться за кордоном, подейкують, що перебралися до Франції. Рідні зустріли війну у Вишгороді. Це місто попало під удар ще у лютому. Знаменитостям ледь вдалося виїхати у безпечне місце. Анатолію з родиною довелося навіть трішки посидіти у підвалі, аби зберегти своє життя.

Схожі статті