Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Буряковським: наплювала на осуд публіки та не змовчала

Знаменита українська співачка Оля Полякова публічно заговорила про свої стосунки з чоловіком Вадимом та розповіла, чи є місце у її шлюбі для зрад.

Знаменита українська співачка Оля Полякова ніколи не робила зі свого особистого життя великої таємниці. Випереджуючи журналістів, артистка зізнавалася у тому, що увела свого чоловіка у іншої жінки, була коханкою і скористалася його фінансами для розвитку кар’єри.

Оля Полякова розповіла, які уколи краси робить
Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Буряковським

Втім, у авторському шоу “Дорослі дівчата”, яке створили Оля Полякова та Маша Єфросиніна, вони зайшли ще далі і почали обговорювати ті теми, які наче мозолі натирають більшості їхнім слухачкам. Знаменитості одразу ж підкреслили, що створюють цей проєкт, щоб допомогти деяким глядачам упевнитися у тому, що їхні проблеми вельми популярні, і з ними зіштовхуються навіть зірки.

Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Буряковським

Оля Полякова розповіла, які робить уколи краси та скільки вони коштують
Оля Полякова заговорила про зраду в її родині з Буряковським

В одному з випусків була піднята тема зрад. Втім, Оля Полякова лише посміялася над можливістю того, що її чоловік Вадим почне стрибати в гречку. У якості головного аргументу проти такого сценарію зірка використала вік її чоловіка. Бізнесмену вже 60 років. Оля Полякова почала глузувати з Вадима, адже він має кнопочканий мобільник, а коханці мовляв, буде дзвонити по домашньому телефону.

В іншому шоу Оля Полякова зізналася, що жінка все ж таки може знайти заміну своєму чоловіку, якщо стосунки з благовірним її не задовільнятимуть, але не мала на увазі себе:

“Якби та якби… Не знаю: я завжди знаходила собі справу. До того, як почала давати по 200 концертів на рік, декупажувала меблі, розмальовувала стіни. Зараз паралельно з концертами печу хліб, варю сир – моя енергія завжди трансформується у справу. Та я й проти руйнування того, що ти довго будував”,
– визнала зірка у шоу “Маска”.

spot_img

Схожі статті