Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила та зібралися на Щекавицю: роман вже не приховати

У мережі з'явилося фото Вєрки Сердючки та її сценічної мами лише в одному спідньому. Дізнайтесь, для чого артисти показали своє принаддя та в якому сороміцькому заході збираються брати участь зірки?

Вєрка Сердючка. В Україні не існує людини, яка б не знала цього комічного персонажа. За епатажним, яскравим та гумористичним образом стоїть талановитий артист — Андрій Данилко. У повсякденному житті артист — спокійна та сором’язлива людина. З початку своєї популярності, співак з’являвся на сцені тільки в образі Сердючки. В різних інтерв’ю виконавець розповідав, що йому важко сприймати себе, як гумориста, коли він не перевдягнений у жіночий образ.

Нещодавно Данилко ошелешив фанатів, з’явившись на сцені в образі самого себе. Але не тільки цим він змусив своїх підписників похвилюватися. В Instagram Вєрки Сердючки було опубліковано провокаційне фото, де вона та її зіркова мама позують в одній спідній білизні. Впізнати де головна провідниця України, а де мама можна лише по звичних головних уборах — срібній зірці та білій хустці.

Причина появи такої світлини доволі цікава. Усім відомо, що зараз загроза ядерної атаки в Україні — не порожній звук. Кілька днів тому інтернет-користувачі обговорювали, що б вони хотіли встигнути зробити, якщо ця подія може стати реальністю. Найбільшої популярності набула ідея влаштувати сороміцькі масові розваги на київській горі, Щекавиці. Вже за кілька днів охочих приєднатися до не скромного заходу стало понад десять тисяч осіб і жарти з цього приводу почали заповнювати інтернет.

На фото, де Сердючка та її мама стоять в одному спідньому, є геопозиція саме цієї гори та підпис:

“Ми майже на місці”.

Зараз прихильники активно обговорюють, чи справді для цієї світлини роздягнувся Андрій Данилко та Інна Білоконь, яка грає роль мами, чи для позування обрали когось іншого.

Андрій Данилко показав, як залицяється до Інни Білоконь
Андрій Данилко з Білоконь вийшли в світ у чому мати народила

Цікаво, що зазвичай Вєрка Сердючка — леді з пишними формами, а на фото власниця срібної зірки струнка та підтягнута. Цілком ймовірно, що на фотографії дійсно схуднувший Данилко. Але фанати сподіваються, що відповідь на питання “Хто на фото?” не змусить довго чекати.

Нагадаємо, що Андрій Данилко ніколи не був одружений та не має власних дітей.

Схожі статті