Вагітна Наталя Могилевська більше не може приховати великий живіт: “Відчула смак материнства”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська засвітила на камеру округлий живіт та сколихнула мережу можливою вагітністю. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Наталія Могилевська вже багато років інтригує мережу можливим поповнення в родині. Втім, ще ніколи плітки про це не перетворювалися на правду. З року в рік шанувальники сподіваються почути про народження малюка, але досі співачка не реалізувала свою мрію.

Наталя Могилевська
Вагітна Наталя Могилевська більше не може приховати великий живіт

Саме мрію, адже артистка не приховує свого гарячого бажання стати матір’ю. Втім, артистка з цим є певні складнощі. Про усиновлення дитини вона поки що також задумується, так як в неї немає чоловіка, який зміг би стати батьком для дитини, а отже Могилевська не має повноцінної сім’ї для малюка.

Вагітна Наталя Могилевська більше не може приховати великий живіт

Нещодавно у шанувальників все ж таки з’явилася надія, що Наталія Могилевська скоро стане матір’ю. А вся справа в тому, що артистка засвітила у закуліссі округлий живіт, який до того ж, не стала ховати за піджаком.

Вагітна Наталя Могилевська більше не може приховати великий живіт

Відповідне відео з’явилося на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, а в коментарях під публікацією піднялася справжня хвиля запитань щодо імовірної вагітності та компліментів щодо цікавого положення. Наталія Могилевська ніяк ці кадри не прокоментувала.

Вагітна Наталя Могилевська більше не може приховати великий живіт

Нагадуємо, раніше колишній обранець співачки Олександр Ягольник говорив про те, що Наталія могла народити дитину від нього, але відмовилася від малюка і не захотіла давати йому життя.

Мовляв, через це зірка стала бездітною. Але Наталія Могилевська заявила, що це наклеп і подала на Олександра до суду. Врешті-решт, чоловік був змушений публічно попросити пробачення, а також зізнався про те, що Могилевська була найбільшим коханням у його житті і він бажає їй щастя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.