Святослав Вакарчук вразив нечуваними статками: елітні апартаменти та маєток, що сховали за високим парканом

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук відрізняється від своїх колег особливою скритністю та скромністю. Але насправді, йому є чим похизуватися.

Святослав Вакарчук ніколи не хизувався своїми статками. Попри численні інтерв’ю та довгу кар’єру на телебаченні, шанувальники так і не змогли познайомитися з іншою стороною життя фронтмена гурту “Океана Ельзи”. А похизуватися йому є чим. Втім, дитинство проведене в оточенні інтелігенції дало свої плоди.

Святослав Вакарчук вразив нечуваними статками

Як повідомляє Страна.UA у співака є квартира у висотці на вулиці Антоновича у Києві. Майно знаходиться біля ДК “Україна”, де часто дають концерти зірки. Це центр Києва і нерухомість у даному районі коштує мільйони доларів. А купив там квартиру співак у 2003 році.

Святослав Вакарчук вразив нечуваними статками

Ще одне житло придбав Святослав у Печерському районі. Квартира дворівнева, але невідомо, чи живе музикант у ній взагалі.

Приголомшує і будинок Святослава Вакарчука, в якому він прожив останні щонайменше 15 років. Однак, він зареєстрований на ім’я його колишньої дружини Лялі Фонарьовою ової, з якою він розлучився минулого року. За тодішнім курсом вартість будинка склала 100 тисяч доларів.

Невідомо, як саме пара ділила свою нерухомість. Так само невідомо, де зараз проживає Святослав разом зі своєю новою дружиною Євгенією, яка нещодавно народила йому другого сина.

Нагадуємо, минулого року стало відомо, що Святослав Вакарчук розлучається, а вже через декілька тижнів з’явилася інформація про його первістка Івана, який народився від іншої жінки. Шанувальники швидко прийшли до висновку, що дитина з’явилися на світ незадовго до заяви про розлучення, або одразу після цього. Щось пояснювати Вакарчук аудиторії не став, а натомість наступного року його кохана знову засвітилася з вагітними животом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.