Сенічкін з “Сніданку з 1+1” показав Аллу Мазур до онкозахворювання і вразив зауваженням: “Як ви змінились…”

Знаменитий український телеведучий Руслан Сенічкін вразив фотографією, яка була зроблена 7 років тому. На ній можна помітити не тільки молодого Зеленського, але і Аллу Мазур до хвороби.

Два роки тому знаменита українська телеведуча Алла Мазур сколихнула Україну зізнанням про те, що перехворіла на рак та увійшла в стан ремісії. Саме тоді глядачі зрозуміли, чому артистка зірка раптом позбавилася волосся і почала носити ультракоротку зачіску.

Алла Мазур на фотосесії
Руслан Сенічкін показав Аллу Мазур до онкозахворювання

Після пережитого знаменитість почала активно ділитися деталями своєї боротьби, висновками, які зробила після хвороби, а також зізналася про зміни, які в ній відбулися.

Руслан Сенічкін показав Аллу Мазур до онкозахворювання

Після початку повномасштабної війни на території України більшість зірок почали почали публічно згадувати, як жилося до вторгнення російських військ. Але здебільшого ці фото носили просто ностальгічний характер по хорошому життю.

У той самий час Руслан Сенічкін дозволив собі оприлюднити архівну фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, на якій показав двох людей, що пройшли через неймовірне за ці роки.

Так, користувачі звернули увагу не тільки на молодого майбутнього Президента України Володимира Зеленського, який за цей час змінився кардинально, але і на Аллу Мазур, яка перед об’єктивом постала зі звичною зачіскою, посмішкою і незнанням, що на неї чекає попереду.

Звісно, навколо було ще багато зірок, які за цей період змінили своє життя і прожили унікальний досвід.

Варто відмітити, що підписники Руслана дуже тепло сприйняли фото, адже воно сильно відрізняється від тих архівних кадрів, якими наповнена мережа. Враження від цього кадру посилив допис Руслана Сенічкіна, який зробив зауваження щодо того, наскільки усі зірки зображені на світлині трансформувалися.

Схожі статті