Потап зізнався, чому лишив сина під час війни і не повернувся за ним в Україну: “Скільки я зробив для них!”

Знаменитий український продюсер та виконавець Потап дав ексклюзивне інтерв'ю після повернення до України і вразив мережу розповіддю про спілкування з сином під час війни.

Протягом 7 місяців Потап активно піддавався критиці зі сторони української аудиторії, адже жодного разу не приїхав до України, де відбувається війна. Зірка заявляв, що активно донатить, заробляє гроші для українських захисників і робить усе від нього залежне, щоб побороти ворога на інформаційному фронті.

Потап зізнався, чому залишив єдиного сина під час війни

Втім, глядачам цього було замало, і, здається, що репутація артиста дуже постраждала, адже навіть його повернення не змогло реабілітувати його в очах більшості користувачів.

Потап з сином
Потап зізнався, чому залишив єдиного сина під час війни

Так, нещодавно репер дав ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому розповів про те, як спілкувався з сином Андрієм під час російського вторгнення і що відчував.

Тоді ж він зізнався, що за 4 дні до початку війни виїхав з України разом з дружиною, мамою та тещею, так як мав записати пісню в Іспанії. Потап пропонував сину поїхати з ним, але той відмовився.

“Я собі навіть зберіг меседж, який він мені надіслав: “Тату, я не боюся. Ми в підвалі. Попри вибухи, я тримаюся, підтримую маму, щоб вона не плакала”. Як витримати, коли тобі таке твоя дитина пише, а ти за кордоном опинився?”, – згадав артист.

Втім, повернутися додому у зірки вже не вийшло. Тим часом Андрій Потапенко разом зі своєю матір’ю Іриною ховався у підвалі. До сина зірка так і не приїхав, а допоміг йому вибратися з небезпечної зони через третю особу.

Розповів артист і про те, як залишився на 3 дні за кордоном з 300 євро у кишені. Втім, ця історія не знайшла відгуку серед аудиторії. Адже для багатьох українців ця сума є буквально двома заробітними платами.

Схожі статті