Єдина дочка Лідії Таран від Андрія Доманського вперше показала свого бойфренда: “Ми закохалися в жовтні”

Єдина дочка двох знаменитих українських телеведучих Лідії Таран та Андрія Доманського Василина сколихнула мережу своєю фотографією з бойфрендом.

Після початку повномасштабної війни на території України Лідія Таран евакуювалася разом зі своєю єдиною дочкою Василиною до Франції. Саме там сім’я знаходиться вже понад півроку. Спадкоємиця Доманського навіть пішла до школи, завела нових друзів, а також нещодавно повідомила, що налагоджує своє особисте життя і знайшла бойфренда.

Дочка Лідії Таран від Андрія Доманського вперше показала свого бойфренда

Так, днями Василина Доманська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з обранцем, яку супроводжувала романтична пісня під назвою “Ми закохалися в жовтні”.

Дочка Лідії Таран від Андрія Доманського вперше показала свого бойфренда

Якщо спиратися на назву акаунту, то хлопця звуть Севою. Варто відзначити, що з віком бойфренд Василини відповідає їй. Тож дівчина точно не сумує за кордоном і знайшла собі приємну компанію.

Лідія Таран вже поверталася до України, щоб подбати про свою квартиру, яка знаходиться в будинку, що постраждав від ракетного удару. У житлі телеведучої повилітали вікна, тож вона приїхала, щоб спеціально попіклуватися про свою нерухомість. Василина, судячи з усього, буде залишатися у Європі стільки, скільки триватиме війна.

Нагадуємо, що Василина Доманська народилася від стосунків Лідії Таран та Андрія Доманського. Телеведучий так і не одружився на своїй обраниці і залишив її з дитиною на руках вже через декілька років. На даний момент у Василини є 4 братів та сестер, а також звідний брат. Де зараз знаходяться її близькі родичі достовірно невідомо, адже Андрій Доманський не надавав такої інформації.

Схожі статті