Настя Каменських зняла обручку і покинула Потапа, поки він виправдовується за втечу з України: “Шлюбу кінець”

Після повернення Потапа до України навколо його шлюбу з Настею Каменських почали ширитися чутки. Чому фанати вважають, що пара, імовірно, розсталася?

Знаменита українська співачка Настя Каменських після 6 місяців перебування за кордоном все ж таки повернулася в Україну. Шанувальники швидко забули про те, що не так давно цькували зірку за те, що після початку повномасштабної війни на території України вона жодного разу не повернулася додому.

Вслід за нею повернувся і Потап, але з якоїсь причини окремо, і досі пара на не публікує майже жодних фотографій разом. Через це фанати почали підозрювати, що у подружжя не все добре.

Настя Каменських підігріла чутки навколо її розставання з Потапом

По-перше, шанувальники помітили, що Настя Каменських зняла обручку з безіменного пальця. Але правда в тому, що вона зробила це досить давно, і пояснила мотиви: мовляв, така ціна річ може легко загубитися з її гастрольною діяльністю.

По-друге, Настя Каменських постійно знаходиться в роз’їздах, поки Потап перебуває в столиці. Так, співачка активно збирає гроші на благочинність для України, Олексій тим часом намагається реанімувати свою репутацію, яка сильно постраждала під час війни. Чоловік активно роздає інтерв’ю та пояснює, що зробив для своєї батьківщини за кордоном.

Настя Каменських підігріла чутки навколо її розставання з Потапом

І хоча картина насправді не тривожна, але фанати вже активно обговорюють можливий розлад у стосунках пари.

Нагадуємо, після повернення до України Потап зізнався, що в Європі перехворів на коронавірус, потім на отит, а потім страждав від паралічу обличчя. Через це він не повертався до України, і зробив це лише нещодавно, повністю одужавши.

Схожі статті