Дружина переможця “Голосу країни” Сасанчина розповіла, ким працювала до шлюбу з зіркою: “Ще те випробування”

Дружина знаменитого українського музиканта та переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна вперше розповіла, як жила до шлюбу з ним.

Минулого року Роман Сасанчин вперше став батьком. У юного музиканта народилася донечка, яку зіркові батьки назвали Елізабет.

Преса уважно слідкувала за життям Романа та його обраниці Іванни, з якою він одружився раптово та вельми неочікувано навіть для самого себе. Вся справа у тому, що пара пішла до РАЦСу подавати заяву на розпис, але через цікаве положення обраниці Романа, одружитися можна було зробити за пришвидшеною процедурою, що власне і сталося.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, ким працювала до шлюбу

На той момент вагітність дівчини була очевидною. Вже через декілька місяців вона мала народжувати. Цей період був для пари непростим. Роман володів квартирою в Києві, але прийняв рішення її продати та придбати іншу.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, ким працювала до шлюбу

Молода сім’я осіла в Тернополі, і окрім труднощів, з якими зіштовхуються усі молоді люди, які намагаються побудувати свій побут разом, Іванні довелося зіштовхнутися з хвилею хейту у свою сторону. Далеко не всім фанаткам артиста подобався його вибір.

Про це нещодавно блогерка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. А також розповіла про те, як заробляла на життя до змін, які вніс у неї Роман.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, ким працювала до шлюбу

Виявляється, Іванна працювала кухарем гарячого цеху, а також знає, що таке бути офіціанткою. До того ж дівчина має досвід професійного догляду за дітьми.

Зараз основний дохід дівчини складає заробіток з Instagram, адже Іванна має велику аудиторію. На усі закиди користувачів мережі стосовно того, що Іванна витрачає гроші Романа, блогерка не мовчить, і нагадує, що достатньо заробляє, щоб задовільнити свої потреби самостійно.

Схожі статті