Оля Цибульська розповіла про реакцію чоловіка на новину, що її син народився від Дзідзьо: “Влаштував скандал”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вперше розповіла про те, як її чоловік Сергій реагував на плітки про її роман з Дзідзьо та Пономарьовим.

Ні для кого не секрет, що навколо Олі Цибульської та Дзідзьо роками ходили різноманітні чутки. Доходило до того, що батьківство над Нестором приписували саме Михайлу. Співачка неодноразово говорила пресі про те, що в неї є чоловік, її син народився саме від нього.

Втім, небажання Сергія ставати публічною персоною зіграло злий жарт з родиною: публіка майже припинила вірити у те, що чоловік Ольги Цибульської взагалі існує.

Оля Цибульська розповіла про чоловіка

Оля Цибульська розповіла про чоловіка

Лише через 6 місяців війни Сергій Грисюк прийняв рішення показати себе публіці. Тим не менш, це буде єдиний раз, коли він заявив про себе, як про чоловіка Ольга Цибульської. Депутат і надалі не бажає супроводжувати кохану на червоних доріжках та спілкуватися з журналістами. А рішення показати себе прийняв лише тому, що під час евакуації добряче засвітився поряд з благовірною. Про це Ольга Цибульська розповіла в інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”.

Також співачка вперше повідала про те, як Сергій реагував на новини про батьківство Дзідзьо та Пономарьова над його сином Нестором.

“Коли було дуже багато всіляких різних пліток, сідали люди біля екранів і починали вирішувати, на кого схожий мій Нестор, на Пономарьова чи на Дзідзьо, я казала: Ти спиш, я тебе просто сфоткаю в Інстаграм і все. Такого, щоб він влаштував скандал, у нас в принципі не заведено. Я сподіваюся, звичайно, що його десь дерли коти”, – зізналася Оля.

Втім, співачка зізнається, що вони з партнером одне одному довіряють, і ревнощам у стосунках немає місця.

Схожі статті