З мамою та у вишиванці: 49-річний Андрій Данилко показав, як по-домашньому відсвяткував свій день народження

Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, на вихідних відсвяткував свое 49-річчя. І показав, де та з ким артист провів цей важливий, святковий день.

В житті Андрій насправді тихий та більше полюбляє бути на самоті, не дивлячись на своє шалене перевтілення у шибутну Вєрку. Сам артист спокійний і серйозний, це помітила публіка після того, як він почав виходити в люди не тільки як Сердючка, а ще і як Данилко. В певний період життя артисту захотілося заявити про себе ще і як про особистість, яка завжди ховалась у тіні яскравого образа.

Зараз все інакше, Андрія сприймають і як особистість, і як артиста, який перевтілюється у Вєрку. Його запрошують на різні шоу та проєкти в якості судді, і запрошують без образу, а саме як Андрія Данилко, тому що саме він і є 2в1.

Цього року Данилко вирішив не влаштовувати грандіозне свято чи робити галас з нагоди свого дня народження, співак захотів зустріти свій особистий новий рік у компанії близьких людей та тихенько, але з душею посидіти вдома, разом зі своїми гостями.

Андрій запросив свою сценічну маму, Інну Білоконь та танцюриста й виконавця з команди, який завжди виходить на сцену у костюмі зайчика, Дмитра Волканова. Це, звісно, не всі гості, які були запрошені, але найвідоміші.

Тож свято Андрія Данилко пройшло в його квартирі в Києві, душевно, весело та під гітару. Також, судячи з фото на святі був присутній дрес-код, бо всі гості та сам Андрій в українських, символічних нарядах – вишиванки, футболки в жовто-блакитному, герби та інші українські атрибути.

Під фотографіями з нагоди дня народження, Данилко привітала велика кількість артистів, співаків та акторів. Всі писали, що обожнюють, люблять і бажають всього найкращого.

Схожі статті