“Холостяк” Заливако показав, з ким проводить час за кордоном після розлуки з Богдан: “Не знаю, збіг чи ні”

Михайло Заливако нещодавно розірвав стосунки зі своєю обраницею Анною Богдан з шоу "Холостяк" та не захотів коментувати цю ситуацію. Натомість Михайло не приховує з ким тепер їздить за кордон.

З того часу, як історія кохання Михайла та Анни закінчилася, холостяк вирішив зникнути з радарів соціального простору та взагалі ніяк не коментувати те, що сталося між парою. Відомо, що пара розлучилася та зуміла зберегти повагу один до одного і гарне ставлення, але спілкуватися чи сходитись молоді люди бажання не мають.

Аня Богдан стала дуже активною на своїй сторінці instagram та почала демонструвати свої заняття спортом та як дівчина проводить час без участі Михайла та тим самим дала привід для пліток, ніби-то всі старання дівчини та її активність направлені на повернення свого коханого Заливако.

Проте, пропажа Михайла була довгою та дуже дивною для всіх. Річ в тому, що сторінку Заливако заблокував сам instagram, це дуже збентежило шанувальників Михайла та знову дало привід для пліток. Але ж насправді Михайло займався і продовжує займатися своїм новим проєктом – спортивний одяг. Чоловік з цього приводу поїхав до Польщі, але не сам, а в компанії свого друга.

Заливако показав, з ким проводить відпочинок за кордоном
Заливако показав, з ким проводить відпочинок за кордоном

Міша виклав в instagram сторіс де показав, як гарно він проводить час за кордоном, та у приємній для нього компанії. Блогер показав, як він гарно відпочиває в компанії свого друга, а також засвітив красиві вулиці в Польщі. До речі, Міша нещодавно святкував свій день народження і з цього приводу написав жартівливий підпис:

“Не знаю, збіг чи ні, мене Інстаграм вирішив розблокувати через два з половиною тижні. Саме на мій день народження”.

Тож, Міша знову на просторах instagram та активно розповідає, що і де з ним відбувається, проте, подробиці свого проєкту зі спортивним одягом, тримає в таємниці та не хоче щось розповідати, поки сам не впевниться у результаті.

Схожі статті