Колишню дружину Дзідзьо Славію вщент розкритикували за зовнішній вигляд на сцені: що занадто, то не здраво

Після розлучення з Дзідзьо, Славія дуже сильно змінилася, дівчина схудла та почала більше стежити за собою, але це притягнуло до неї неабияку критику за вульгарність сценічних образів.

Розлучення Михайла Хоми та Славїї прогриміло на всю країну та надто вразило шанувальників пари. Мало хто знав, що проблеми у подружжя були давно. Та й сама колишня родина Хоми не поспішала ділитися такими подробицями з особистого життя. Проте у шанувальників існує декілька версій, чому ж пара розлучилась. Це й відсутність дітей, і зради зі сторони Дзідзьо, але насправді вони просто переросли свої відносини та вирішили що кращий варіант – мирно розійтись, поки не зненавиділи один одного.

До сьогоднішнього дня ширяться плітки і про Славію і про Михайла, то хтось з них вже встиг одружитися, то дітей народити, то зійтися, але Міша та Ярослава давно розв’язали свої питання і зараз навіть майже не спілкуються, немає приводів та й ніхто з них не шукає цього.

І нещодавно підписники знову мали намір розпустити чергові плітки. Річ в тому, що Славію у мережі розкритикували за її вбрання. Дівчина схудла після розлучення і тепер може собі дозволити одягти якісь речі, що підкреслюють фігуру. Через що нарвалась на критику та дуже жорстку.

На сцену співачка вийшла у шкіряній міні-спідниці та чорних колготках. Своє волосся вона розпустила і додала до образу шпильки, але такий образ викликав невдоволення у шанувальників. Її образ назвали старим, немодним та вульгарним. До того ж Славії порадили знайти заміну своєму стилісту:

“Рекомендую міняти стиль одягу. По-перше, не модно, по-друге, вульгарно. Вам не підходить”.

Славію розкритикували вщент
Славію розкритикували вщент

Тож, образ Ярослави викликав бурхливу реакцію у її шанувальників та змусив Дзідзьо почервоніти за витівку колишньої дружини.

Схожі статті