Христина Остапчук отримала від Володимира вражаючий подарунок: що там

Щаслива дружина отримала весільний подарунок.

Творчі люди оригінальні у всьому і подарунки – не виняток. На весіллі Володимир Остапчук презентував коханій пісню “У фільмах Тарантіно”. За словами шоумена він не планував її афішувати. Ведучий хотів, аби весільний подарунок для дружини був лише їхнім. Але Христина Остапчук поламала чоловікові всі плани, виставивши в Instastories фрагмент композиції.

І от, після нескінченних питань де можна скачати пісню, Володимир Остапчук вирішив представити музичну композицію і кліп широкому загалу. Історія кліпу – нарізка з побачень і love story подружжя, виконана у чорно-білих тонах. Проте навіть така кольорова гамма не робить відео похмурим, швидше додає йому атмосфери загадковості і таємничості. Адже саме такими були відносини пари до того, поки шоумен офіційно не представив усім Христину. У міні-фільмі є все: прогулянки нічним містом, романтичні побачення на даху, вечір наодинці у номері розкішного готелю і фрагменти з весільної love story закоханих.

Сама Христина Остапчук була вражена таким подарунком. Звісно, вона знала, що її чоловік гарно співає, але отримати пісню у подарунок ніяк не очікувала. Зіркова дружина була настільки зворушена, що слухає композицію-подарунок постійно, адже вона про них, їхнє кохання і незгасаючу причстрасть і взаєморозуміння. Дівчина похвалилася, що пісню слухають навіть її подруги і присилають відео танців під трек.

Кілька днів тому Христина виклала на сторінці фрагмент відео з весілля, на якому вони з володимиром їдуть в авто і підспівують пісні в машині. У дописі нотаріус зазначила, що вона ніскільки не змінилася. Дівчина зауважила, що завжди любила і любить співати в машині і першою виходила танцювати.

Прихильники пораділи за пару і залишили позитивні коментарі. Чого не можна сказати про підпис під весільними знімками. Там підписники лишили немало негативних висловлювань на адресу пари. У дописах вони застерігали їх, щоб не повторилася історія з колишньою дружиною Оленою Войченко. А деякі особливо сміливі нагадали щасливій Христині, що перша дружина шоумена завжди буде в нього на першому місці.

Схожі статті