Юрій Горбунов здивував реакцією на службу Дікусара з “Танців з зірками” у ЗСУ: “Це було таким відкриттям”

Хореограф та відомий танцюрист Дмитро Дікусар здивував своїм рішенням піти на фронт Юрія Горбунова, який знає Діму, як спокійну і не конфліктну людину вже багато років, тому ведучий здивовано прокоментував цю ситуацію.

Зірка танцювального майданчика  “Танці з зірками” Дмитро Дікусар завжди вражав своїм спокійним характером та витримкою. Він ніколи бурхливо не реагував на негативні коментарі від суддів проєкту, навіть коли вони переходили межу. Діма викладався на повну, чого й вимагав від своїх зіркових партнерок. Звісно, що були сварки з партнерками по паркету, але це ніколи не виходило за межі проєкту.

Багато хто знає Дікусара багато років, в тому числі і Юрій Горбунов, який дуже сильно здивувався рішенню Дмитра поїхати на передову і змінити повністю професію. І Діма насправді змусив Юрія дати коментар з цього приводу:

“Дмитра я знаю давно і дуже добре. Він настільки лояльний до різних конфліктних ситуацій, що його важко уявити на фронті, він дуже відвертий і дуже спокійний. І те, що саме Діма взяв у руки зброю, – це для мене було таким відкриттям” – розповів Горбунов.

Дмитро пішов на фронт з самого початку повномасштабної війни в Україні, ще з лютого танцівник прийняв важливе для себе рішення, тому що інакше він зробити не міг. До того ж Дікусар був одним із перших із зірок шоу-бізнесу, хто взяв до рук зброю, і служить донині.

Діма навіть ледве не отримав бойове поранення, коли разом з товаришами по службі,  потрапив під авіаудар балістичних ракет. Але завдяки професійним діям командування, Дмитро, та його побратими змогли вибратися з того пекла і продовжити боронити Україну.

Сам хореограф і подумати не міг, що колись в житті йому доведеться змінити паркет на зброю в руках і виконувати не елементи з танців, а справжні бойові завдання. І до речі доволі гарно з ними поратися.

Схожі статті