Тарас Тополя вперше від початку війни зустрівся з дітьми, яких Alyosha забрала до США: “Обійняв і поцілував”

Тарас Тополя від початку повномасштабної війни в Україні не роздумуючи пішов на фронт, у гарячі точки. Не зважаючи на те, що Тарас артист і все життя в його руках був мікрофон і музичні інструменти, але майже пів року провів на війні і лише зараз зміг побачити своїх дітей.

Фронтмен гурту “Антитіла”, здивував своїм рішенням піти на фронт, не маючи до цього досвіду у військовій справі, проте Тарас вважає, що захист батьківщини – обов’язок кожного дієздатного чоловіка. Тому Тарас, як і його колеги по гурту не довго роздумуючи, пішли на фронт парамедиками.

Хлопці попали під Харків, де з першого дня війни не припинялись обстріли міста та області. Багато чого пережив Тополя на передовій, але найскладнішим для артиста була розлука з дітьми та дружиною. Та й взагалі для кожного чоловіка складно довго не бачити й не чути своїх дітей, особливо, коли в родині є дівчинка.

Тарас Тополя вперше з початку війни побачив дітей
Тарас Тополя вперше з початку війни побачив дітей

Родина Тополі є багатодітною, тому що в їх домівці лунають одразу три дитячих голоси. Тарас та Олена мають двох синів, Романа і Марка, а також дівчинку Марію, якій навіть рочку ще немає. Alyosha з дітьми перебуває у США заради їхньої безпеки, тим більше, що там живе зіркова мама та вітчим, які допомагають Олені поратись з маленькими дітьми.

Як відомо всім підписникам Тараса, то він не припиняє вести свій instagram у форматі воєнного щоденника, повідомляючи про локацію, настрій, день та плани або атмосферу навколо нього. Так, вчора  артист написав, що він має неймовірний настрій, тому що вперше з початку війни обійняв і поцілував своїх діточок. Тож, це був перший щасливий день для Тополі, лише через те, що він зміг побачити своїх дітей.

Тарас зміг виїхати за межі України тому що, по-перше, він багатодітний батько, а по-друге, через те, що він дає концерти по всій Європі та має повне право їздити по різних країнах світу.

Схожі статті