Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки: Ігор Ісаков отримав чималу спадщину з елітним маєтком

Руслани Писанки немає з нами з липня, проте, фанати досі не відпустили таку яскраву артистку. Як зараз живе її чоловік та що лишилося у нього на пам'ять від коханої? Дізнайтеся про все далі у матеріалі.

Чарівна Руслана Писанка назавжди лишиться у наших серцях. Немає жодної людини, яка б її не знала: цілі покоління росли на творчості знаменитості, адже вона була однією з перших, хто стрімко увірвався в еру українського шоу-бізнесу. Акторка знімалася у кіно, була бажаною гостею на телепроєктах, грала у театрі.

Проте, страшна хвороба унесла життя цієї легенди нашого телебачення. Відомо, що останні місяці зірка провела на лікарняному ліжку. Ще у січні вона зламала ногу, втративши свідомість прямо під час виступу. За нею дбайливо доглядав її чоловік та справжнє кохання — Ігор Ісаков. Подружжя вірило до останнього, що скоро все налагодиться.

Як жила Руслана Писанка до хвороби?

Слід віддати належне, що Руслана ніколи не хизувалася своїми гонорарами та достатком. Минулого року стало відомо, що разом з коханим вона відбудувала цілий маєток за містом. Виглядає дім — розкішно, наче в американських суперзірок.

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки

Інтер’єр прикрасило подружжя деревиною, мармуром та натуральним камінням. Проте, і це ще не все. 8 років тому ведуча показала, яку шикарну дачу їй допоміг створити Кузьма Скрябін. Виявляється, знаменитість захоплювалася дуже гончарним мистецтвом і їй зробили приміщення з елементами середньовічного стилю та додали багато природних матеріалів.

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки

Проте, хіба навіть такі хороми зможуть замінити Ігорю його милу обраницю? Чоловік досі не може відпустити свою Русю та навіть відзначає родинні свята так, наче вона досі поруч. До речі, Ігор вирішив в ім’я Писанки зробити благу справу: він збирав кошти, аби врятувати малечу, що стикнулася з такою самою проблемою, як і його благовірна.

Нагадаємо, що власних дітей у популярної брюнетки не було, вона прийняла сина чоловіка від першого шлюбу та піклувалася про нього наче про рідного.

Схожі статті