Знайшлася дочка Костянтина Меладзе не від Брежнєвої, яка стала учасницею “Голос країни”: неймовірна красуня

Донька відомого продюсера, Костянтина Меладзе, залишила навчання за кордоном, щоб заспівати на проєкті "Голос Країни". Чи повернеться спадкоємиця зірки до університету, або збирається будувати кар'єру у шоу-бізнесі?

Нещодавно в ефіри українського телебачення повернувся дванадцятий сезон вокального проєкту “Голос країни”, знімання якого були призупинені через початок війни. Донька відомого українського композитора та продюсера, Костянтина Меладзе, також взяла участь у шоу та поділилась, що ще на початку вторгнення їй довелось покинути Україну, заради своєї безпеки, та осісти за кордоном. В ефірі шоу дочка знаменитості поділилась, що повністю довіряє Збройним Силам України та сподівається, що незабаром зможе знов жити на своїй Батьківщині.

Знайшлася дочка Костянтина Меладзе

17-річна Лія готується до навчання за кордоном, але наважилась спробувати себе на сцені “Голосу”, обравши своєю творчою наставницею співачку Надю Дорофєєву, хоча до юної виконавиці й повернулись усі судді шоу. Дівчина не сказала точно, яку країну обрала для проживання, але уважні фанати вважають, що спадкоємиця Меладзе перебуває у США, судячи з фото в соціальних мережах.

“Мені довелось поїхати з країни. Я готуюсь до вступу в іноземний університет. Вірю та сподіваюсь, що скоро зможу повернутися додому. Вірю в ЗСУ та в те, що наша перемога не за горами та ми всі скоро зможемо працювати вдома. Будемо робити все для того, щоб Україна розквітла”, — поділась емоціями Лія у прямому ефірі проєкту.

Цікаво, що зірковий батько під час прослуховування не був присутній ні в залі, ні за кулісами. Чому Костянтин не прийшов підтримати доньку, Лія розповіла в одному з випусків “Світського життя”.

“Тато хотів прийти. Але цього не хотіла я. Прийшов мій час сяяти. Я хотіла своїм виступом вразити не свою династію, а себе та своїх друзів”, — розказала наймолодша з Меладзе.

Нагадаємо, що з рідною матір’ю Лії Костянтин Меладзе розлучився у 2013 році, хоча екс-дружина продюсера, Яна Сумм, ще задовго до розриву знала про зв’язок чоловіка з Вірою Брєжнєвою.

Схожі статті