Україна обміняла Віктора Медведчука: Оксана Марченко вже “видирає” свої багатства назад з натовпом юристів

Знаменита українська телеведуча та дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко почала діяти після обміну її чоловіка між Україною та російською федерацією.

Ще до початку повномасштабної війни на території України Оксана Марченко поспіхом зібрала валізи та вночі перебралася за кордон. Через 6 днів російська федерація напала. Її чоловік депутат та олігарх Віктор Медведчук у цей час знаходився в Києві під домашнім арештом. Та вже через декілька днів стало відомо, що бізнесмен втік.

Україна обміняла Віктора Медведчука

Тим не менш, переховувався чоловік недовго — його вдалося затримати. Після затримання усе майно та нерухомість Віктора Медведчука було арештоване. Та ж сама доля спіткала багатства Оксани Марченко.

Оксана Марченко та Віктор Медведчук

Втім, телеведуча спочатку попіклувалася саме про свого чоловіка. Жінка оприлюднила декілька відео, в яких зверталася до різних політичних лідерів з проханням звільнити її чоловіка. У тому числі вона просила про це Реджепа Ердогана. І судячи з усього, була почута. Більше тижня тому Україна обміняла Віктора Медведчука на своїх захисників.

Не пройшло і 10 днів після ейфорії від звільнення, як Оксана взялася відвойовувати своє майно.

Україна обміняла Віктора Медведчука

Так, платформа новин Українська правда повідомляє про те, що біля садиби телеведучої з’явилася армія її юристів, які вимагають зняття арешту з нерухомості, аргументуючи цю вимогу тим, що вона належить не Віктору Медведчуку, а саме Оксані. На адресу навіть було викликано поліцію. Втім, чим закінчилася боротьба адвокатів за будинок телеведучої достовірно невідомо.

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація про особливий зв’язок Оксани Марченко та путіна, яку поширив Дмитро Гордон. Також пліткують про те, що президент російської федерації особисто пообіцяв телеведучій повернути її чоловіка, хоча представники офісу президента неодноразово заявляли, що обмінювати олігарха не стануть.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.