Categories Шоу-бізнес

Вже не ховаються: Аліна Гросу засвітила обручку від свого зниклого нареченого Романа Полянського

Аліна Гросу на довгий час зникла з радарів, а все через те, що мала проблеми зі здоров'ям, але на днях дівчина похизувалась новенькими фотографіями, де засвітила обручку.

Аліна Гросу попри вік, вже стикнулася зі шлюбом, зрадою, розбитим серцем та зціленням від кохання. Все як в романтичних фільмах, але не так райдужно. Перший чоловік Аліни, був бізнесменом, спочатку все йшло добре, точніше до етапу весілля. Але вже через кілька місяців Олександр почав зраджувати Аліні та сам запропонував розійтися. Звичайно це сильний удар для молодої дружини. Але співачка це з гордістю пережила та через роки змогла зустріти своє нове кохання.

Окрім того, що Гросу співачка, вона ще й акторка та вже достатньо ролей зіграла в українських серіалах. Але своє кохання вона зустріла на зйомках кліпу. Це було романтично та кохання з першого погляду. Полянський артист, який працює в росії, але заради того, щоб жити з коханою, він переїхав до України.

Аліна Гросу таємно вийшла заміж

Протягом довгого часу Аліна та Роман часто світилися разом на різних прийомах, заходах та прем’єрах. Але з того часу, як росія напала на Україну, Полянський зник та закрив свій профіль в instagram. А сама Аліна нічого не коментувала з цього приводу й фотографії з коханим не видаляла. Це може означати, що у пари все добре.

Аліна Гросу засвітила обручку

Також Аліна мала серйозні проблеми зі здоров’ям і навіть перебувала під наркозом, але на щастя все добре. І на днях Гросу з’явилась в instagram з новими фотографіями, на яких засвітила обручку. Шанувальники одразу ж відреагували на це коментарями та підозрами про таємне весілля з Романом Полянським, який зник з початку війни. Проте сама артистка це не коментує, можливо й справді хоче втримати в секреті своє особисте життя в такий тяжкий час.

Share