Островська з ТСН пояснила конфуз з собакою в прямому ефірі: “зробила свою справу” на стіл у якості послання

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська після ефіру, який прославиться, як один з найбільших конфузів у ТСН, пояснила, для кого було послання Пуговки.

Тривалий час конфуз Марічки Падалко з зубом, який випав у прямому включенні ТСН вважався найлегендарнішим в історії програми. Тим не менш, телеведуча Наталія Островська тепер розділить цей п’єдестал разом зі своєю колегою.

А вся справа в тому, що в ранковому ефірі 4 жовтня тваринка на ім’я Пуговка, яка прийшла з гостею до журналістів, підкорилася зову природи і зробила свою справу прямо на столі.

Наталія Островська пояснила конфуз з собакою в прямому ефірі

Після неймовірно комічного ефіру Наталія Островська вийшла на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і обіграла даний інцидент, пов’язавши його з політичними новинами. Наталія заявила, що це було послання до Ілона Маска.

Наталія Островська пояснила конфуз з собакою в прямому ефірі

Нагадуємо, що 3 жовтня власник холдингу Тесла Ілон Маск публічно запропонував своє бачення мирного договору меж між Україною та російською федерацією. Зокрема, він вважає необхідність референдумів, а також очікує, що Україна “поверне росії” анексований Крим.

На скандальний твіт відповіли не тільки українські політики. Громадяни України організували хвилю хейту у сторону бізнесмена та почали активно його критикувати в соціальних мережах. Хоча насправді це вже не перший промах маска у зв’язку з війною. Раніше підприємець публічно пропонував кадирову двобій в обмін на незалежність України.

Варто відмітити, що Ілон Маск страждає від психічного розладу аутичного спектру. У бізнесмена діагностований синдром Аспергера. Також Ілон Маск вже не один рік має скандальну репутацію у зв’язку зі своїм способом життя та публічними висловлюваннями.

Схожі статті