Син Таїсії Повалій Денис вперше показав, як підріс єдиний зірковий онук: оченята точно бабусині (ФОТО)

Таїсія Повалій народна співачка України, але вже багато років вона живе у країні агресора, проте на рідній землі зірку не забувають і слідкують не тільки за її життям, а ще й за життям її сина Дениса, який на днях вперше показав, як підріс онук Повалій.

Таїсія Повалій стала бабусею ще у 2019 році, жінка дочекалася ще одного спадкоємця, крім свого сина Дениса. Маленького назвали Дем’ян і хлопчик вже підріс та має очі точно як у зіркової бабусі. Проте росте він без бабусиної турботи та уваги, на жаль. Адже Повалій обрала для себе життя в росії, тому бачити, як змінюється її улюблений онук, проблематично.Звісно, зараз, у століття великих технологій це легше, можна хоч кожен день зідзвонюватися по відеозв’язку, але ж це не особиста присутність.

Співачка насправді дуже любить розповідати про свого маленького онука Дем’яна. А от син співачки Денис не дуже любить публічності, а особливо розповідати про особисте життя. Проте він також пішов стежкою шоу-бізнесу і навіть колись брав участь у російському шоу “Дві зірки”, разом з Таїсією.

Т
Таїсія Повалій з сином

Проте бабуся Тая дуже любить проводити час з онуком, для неї це відрада та відпочинок для душі. Співачці дуже подобається спостерігати за тим, як Дем’ян розвивається та стає більш активним. А також, їй дуже приємно, що хлопчик росте творчим, особливо, коли маленький співає пісні, які колись йому співала Таїсія.

“Він так схожий на мене у музичному плані. Коли ми приїжджаємо додому, а це буває не часто, і Дем’янчик знає про наш приїзд, то готується до “виступу”. Він зранку вибігає з дитячої кімнати, спочатку снідає, а потім на весь будинок співає пісню “По малину до саду підемо” – розповідає Повалій.

До того ж відомо, що Таїсія має дуже гарні відносини з невісткою і вирішила стримувати себе у поривах повчання у вихованні та взагалі у плані сімейного життя. Жінка вважає, що кожна родина має жити за своїми правилами. Та й не хоче конфліктувати з сином та невісткою

Схожі статті