|
04.10.2022 21:01

Найзавидніші холостяки українського шоу-бізнесу, які у 35+ ще з вільними серцями: Птушкін, Кличко, Козловський

Кохання – це така річ, яка застає нас зненацька та кружляє голову, немов у танці. Але, на жаль, не кожній людині на планеті щастить зустріти справжнє кохання, яке може пережити бурі, складнощі, приборкати характер та амбіції і просто існувати між двома закоханими вічність. І якщо ви колись припускали думку, що бажанням зустріти вічне кохання є тільки у жінок, наша підбірка холостяків, доводить що це не так.

Антон Птушкін

Антон Птушкін

Відомий український тревел-блогер, який став відомим завдяки шоу “Орел і решка”, ніколи відверто не говорив про своє особисте життя. Антон взагалі дуже закрита для публіки особистість. Ніхто навіть не володіє інформацією про його романи та це, певно єдиний успішний чоловік українського шоу-бізнесу, якого ніколи не ловили у кадр з таємними супутницями. Єдиний роман, який приписували Птушкіну, це роман з Івлєєвою, але з самого початку співведучі його спростували й закцентували на тому, що між ними лише дружба. Тому, серце тревел-блогера досі самотнє.

Володимир Кличко

Володимир Кличко

Успішний боксер вже не один рік вважається одним з завидних холостяків України, навіть попри те, що він має доньку. Володимир зарекомендував себе, як сильний та сміливий чоловік, котрий завжди готовий прийти на поміч та захистити. У Володимира за плечима один шлюб, ще у 90-х роках і довгі відносини з американською акторкою, яка і народила холостяку доньку. Але пара вже багато років не спілкується і кожен живе своїм життям. Тому, серце боксера досі вільне і він завжди цінував домашній затишок.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко

Відомий український шеф-кухар, ресторатор, телеведучий та кулінарний експерт Євген Клопотенко, також давно самотній, але має сина. Серце Євгена пустує з того часу, як він розлучився з колишньою дружиною. Але ніяких подробиць щодо сімейних проблем Клопотенко, немає.Тому, Євгену приписували вже достатньо романів, але серце кухаря все ще пустує.

Віталій Козловський

Віталій Козловський

Співак ніби-то завжди самотній і його особисте життя завжди піддавалось великій увазі зі сторони преси, шанувальниць та колег. Єдиний відомий на всю країну роман Віталія, був з учасницею шоу Холостяк, Раміною. Пара навіть збиралась одружитися, але  щось пішло не так і Козловський досі самотній чоловік, який прагне бути коханим.

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський

Успішний керуючий та співвласник ресторану “Lucky”, бренд-шеф магазину “Good Wine”, а також незмінний суддя проєкту “МастерШеф Україна” Володимир Ярославський також вважається одним із тих чоловіків, які мають велику популярність серед українських жінок, проте другу половинку знайти йому не вдається.