Кошовий з “Кварталу” розповів про горе в сім’ї – “навіть не встигли поговорити…”

Євген Кошовий з «Кварталу 95» розповів про втрату, яка стала переломним моментом і змінила все його життя.

Коміки теж плачуть, і хоча Євгена Кошового багато українців знають як веселу і життєрадісну людину, в його дім теж прийшло горе.

Ведучий «Ліги сміху», відомий комедійний актор і шоумен розповів в інтерв’ю marie claire, як він пережив смерть найріднішої людини – батька.

Шоумен зізнається, що смерть тата стала для нього по-справжньому переломним моментом. Один із улюбленців публіки із «Вечірнього кварталу» розповів, що втрата близької людини змусила його задуматися про цінність життя. Кошовий зрозумів, як важливо приділяти час рідним, дзвонити і приїждати до дорогих людей.

Актор розповів, що остання зустріч з батьком була дуже короткою, вони не встигли навіть поговорити нормально. А потім його не стало.

Кошовий і Зеленський
Кошовий і Зеленський

Кошовий вдячний батькові за те, що навчив його важливим життєвим речам, бути чуйним, допомагати друзям, поважати старших людей і правильно виховувати дітей.

Батько коміка помер в квітні 2014 року, і Євген не зміг приїхати на похорони. Рідні шоумена живуть в окупованому Алчевську Луганської області, через що Євген не зміг попрощатися нормально з батьком і провести його в останню дорогу.

Адже якби він приїхав в Алчевськ, то окупанти його або застрелили, або арештували, вважає Кошовий. Наразі він спілкується з рідними тільки по телефону і за допомогою інтернету. На окупованій території залишаються мати коміка і його рідний брат Дмитро. Шоумен пропонував неодноразово їм переїхати в Київ, але родичі Кошового не хочуть втрачати майно – в Алчевську в них квартира.

Також актор студії «Квартал 95» закликав шанувальників не забувати своїх близьких і рідних, дзвонити, зустрічатися і спілкуватися, тому що одного разу може бути занадто пізно.

spot_img

Схожі статті