Зрадниця Наташа Корольова заявила, що готова відправити Тарзана на війну проти України: “А що робити?”

Наташа Корольова багато років живе у країні агресора, але досі є уродженкою України, цей факт, на жаль, у деяких відібрати неможливо. Артистка нахабно замовчує війну та більш того, вона разом з чоловіком абсолютно підтримує росію та заявила, що Тарзан поїде на фронт.

Співачка народилася у столиці України й з самого дитинства почала прокладати собі шлях у велике, творче майбутнє. З 3-х років Наталя виступала у багатьох містах України та чарувала своїм чистим голосом і талантом. Один виступ в українській Євпаторії зробив для юної артистки великий подарунок долі у вигляді знайомства з російською продюсеркою Мартою Могилевською, яка запропонувала дівчинці співати разом з Ігорем Ніколаєвим та будувати кар’єру у москві. Щоправда, сам Ігор вважав, що якась 16-ти річна виконавиця йому не підходить. Але талант Наталі його впевнив, так і почалась кар’єра талановитої українки у росії.

Корольова відправляє чоловіка воювати проти України
Корольова відправляє чоловіка воювати проти України

Раніше Корольова зізнавалась у коханні до України, проте зараз ця любов кудись вщухла. З самого початку війни, яку розв’язала росія, українка вирішила мовчати, аби не втратити своє ім’я в країні агресора та продовжити заробляти гроші, які тепер вважаються кривавими. Звісно, що кожна людина робить вибір на свою користь і якщо задуматись, то Корольову можна зрозуміти – грає страх все втратити в момент. Але це не порівняти з тими втратами, які переживають українці. Наша нація втрачає не популярність та заробітки, а людські життя і домівки, рідних людей та своє звичне життя.

КорольовК
Корольова відправляє чоловіка на війну проти рідної України

Насправді на цю тему можна багато роздумувати та говорити, але це, на жаль, нічого не змінить. Кожна людина робить свій вибір, і якщо Корольова обирає мовчати, нехай, життя працює за своїми законами. Але мовчання – це ще квіточки, на днях Наташа заявила, що готова відправити Тарзана на війну. Він підпадає під мобілізацію, але за віком вже не підходить, проте він має військове минуле і все може бути. Тому на питання, чи піде її чоловік воювати, Наталя відповіла – якщо прийдеться, звісно піде як і всі, а що робити.

Тому, навіть не варто намагатися писати коментарі, щоб довести правильну точку зору, ці зірки естради вже точно втрачені для України назавжди, і напевно, на щастя.

Схожі статті