Засвітила позитивний тест на вагітність: “Приймаю вітання” – Слава Камінська вагітна втретє

Нещодавно Слава Камінська зізналася в тому, що в неї з'явився коханий чоловік, але його особистість не стала розкривати. І на днях співачка виклала історію з позитивним тестом на вагітність.

Слава Камінська вже має двох дітей, і у віці 38 років жінка завагітніла втретє, проте хто став батьком дитини, Слава не розповідає. Відомо, що під час війни у Слави з’явився коханий чоловік, особистість якого, вона не хоче розповідати. Можливо через війну, а можливо через щось інше.

Відомо лише одне, що новий обранець Камінської займається волонтерством та допомагає ЗСУ, але яким чином, також невідомо. Наразі артистка зі своїми дітьми перебуває за кордоном і має змогу спілкуватися з коханим лише через інтернет.

Слава Камінська засвітила дві смужки на тесті
Слава Камінська засвітила дві смужки на тесті

Цікаво, чи буде Камінська знову заміжньою дамою, чи пара вирішить просто жити разом та виховувати дитину. Хоча до того часу, як народиться малюк, може все змінитися. По-перше, повинна закінчитися війна, щоб Слава зі своїм коханим могли спокійно виховувати новонароджену дитину та двох дітей Слави від попереднього шлюбу.

До речі розлучення, артистка переживала доволі складно, адже це відбувалося на всю країну, коли Слава брала участь у шоу “Танці з зірками” і навіть намагалась закрутити роман, з нині військовослужбовцем Дмитром Дікусаром. Але й з танцями й з новим романом у Слави щось пішло не так.

Слава Камінська вагітна втретє
Слава Камінська вагітна втретє

Але розлучення вже у минулому і як можна помітити, зараз Камінська доволі щаслива жінка, яка переживає абсолютно новий етап свого життя та не повертається в минуле. Жінці зараз навпаки треба думати про майбутнє, своє, дітей та спільне, родинне майбутнє зі своїм таємним обранцем. Все ж маємо надію, що скоро побачимо, хто ж зміг вилікувати серце Слави та вдихнути в неї життя.

Схожі статті