Яке справжнє прізвище в Олі Фреймут: ведуча розкрила головну таємницю, яка пов’язує її з Сергієм Притулою

Яке справжнє прізвище Олі Фреймут? Стало відомо, що у свідоцтві про народження зірка телеекранів має інше ім'я. Чому та коли пані Оля взяла собі псевдонім?

Яке справжнє прізвище в Олі Фреймут? Найбільшої популярності її ім’я набуло після ролі ведучої у програмі “Ревізор” та “Підйом”. 40-річна знаменитість за роки своєї кар’єри спробувала себе в різних галузях: журналістика, моделінг, письменництво. Вищу освіту зірка здобула у Національному університеті імені Івана Франка, після якого вирушила розширювати свої знання до вищого навчального закладу у Лондоні, де згодом й познайомилась зі своїм першим чоловіком. Від корінного британця, Ніла Мітчелла, пані Оля народила доньку. Але шлюб з іноземцем швидко почав тріщати по швах і молода журналістка повернулась до України.

Яке справжнє прізвище Олі Фреймут?

Фанати цікавляться, чи дійсно справжнє прізвище ревізорки саме Фреймут, чи це просто творчий псевдонім? Оля народилась у сім’ї спортсменів. Мати знаменитості була плавчихою, а батько — професійним футболістом. З моменту народження ведуча дійсно мала інше ім’я — Коник Ольга Михайлівна. Коник — це прізвище козацького походження, яке дісталось зірці від батька. Воно згадувалось в реєстрах ще за 17 сторіччя, тому його дійсно можна вважати стародавнім.

Оля Фреймут більше не житиме в Україні
Яке справжнє прізвище в Олі Фреймут

Ще один цікавий факт: виявляється в головної ревізорки країни закодоване у ПІБ дещо спільне з Сергієм Притулою, з яким їй дуже часто приписують роман. Обидві знаменитості походять із заходу України, в обох — традиційне прізвище, яке оминула русифікація, а як стверджують генеалогічні карти, ще й ареал поширення цих власних імен у зірок однаковий. Хто знає, можливо якісь древні-древні родичі ведучих також були знайомі між собою.

Яке справжнє прізвище в Олі Фреймут

Коли кар’єра ведучої почалась розвиватися, а популярність зростати, майбутня зірка шоу-бізнесу вирішила, що Ольга Коник не звучить милозвучно для телебачення. Вибір нового ім’я було непростим питанням. На той момент журналістка перебувала у цивільному шлюбі з чоловіком, прізвище якого було — Ракоїд. А в сучасному світі шоу-бізнесу ім’я артиста повинно запам’ятовуватись та виділятися серед інших. Тому пані Оля прийняла рішення взяти дівоче прізвище мами — Фреймут. Це був дійсно вірний вибір, оскільки саме це ім’я тепер знає вся країна.

Оля Фреймут з родиною
Яке справжнє прізвище в Олі Фреймут

На сьогодні знаменитість одружена з чоловіком, на ім’я Володимир Локотко. Подружжя має двох дітей, та лише після народження другого малюка ревізорки офіційно взяла прізвище чоловіка та переробила документи. Проте сценічний псевдонім зірка так і залишила без змін. Цікаво, що перша донька Фреймут, Злата, носить англійське прізвище свого рідного батька — Мітчелл.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут була директоркою школи для дівчат у рамках проєкту “Від пацанки до панянки”.

Схожі статті