Чий коханець Олег Винник? Полякова зізналася, чому зірка знімає обручку на публіці: “Він подобається жінкам”

Славнозвісний повелитель вовчиць багато років розбиває серця українських глядачок. Але подейкують, що його власне серце давно належить іншій.

З початку успішної кар’єри на українській естраді Олег Винник закріпив за собою репутацію одвічного холостяка. Про справжнє особисте життя артиста його шанувальницям було невідомо абсолютно нічого. І тим не менш, рік за роком, але правда почала виходити назовні.

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Чий коханець Олег Винник

Спочатку подейкували про його роман з його бек-вокалісткою Таїсією Сватко. Та згодом колишні односельчани знаменитості розповіли свою правду: повелитель вовчиць давно одружений на жінці, яка завжди знаходиться поруч з ним на сцені, і завжди стоїть найближче до нього. Усі стрілки знову звелися до бек-вокалістки артиста, прекрасної Квітки Таюне.

Чий коханець Олег Винник

Ті шанувальниці, які ставилися до сюжету ТСН про справжню дружину артиста скептично, згодом мали можливість упевнитися у правдоподібності цієї думки. Вся справа в тому, що Оля Полякова під час зйомок шоу “Співають всі” заявила одному з учасників, що обручку перед виходом на сцену треба завжди знімати, як це робить Олег Винник.

Таким чином Суперблондинка на всю країну заявила про те, що співак приховує свою дружину через сценічне амплуа.

“Нам усім подобається, але ми всі сидимо, бо пісня не є конкурсною. Він не піднімає. На сцені кільце потрібно знімати — беріть приклад із Винника”, – поділилася секретом артиста Оля Полякова.

Повелитель вовчиць на закиди своєї колеги ніяк не відреагував.

Нагадуємо, раніше Олег пояснював, чому приховує правду про свої стосунки. Артист вважає, що його шанувальники мають любити його творчість, а не за любовні історії. Іншими словами: зірка принципово не хоче піаритися на особистому житті.

Схожі статті