“Колеги” шоу “Сніданок з 1+1” Сенічкін та Барбір опинилися в одному ліжку: які стосунки пов’язують ведучих?

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін працюють разом вже майже 10 років та дуже полюбилися телеглядачам, але їм приписують давній роман, а от які стосунки у співведучих пов'язують насправді, розкажемо у статті.

Чомусь, наші телеглядачі завжди намагаються приписати романи акторам, ведучим та співакам, які опиняються разом. Це, дійсно ймовірно, але не завжди. Наприклад, співведучим на 1+1 постійно намагаються приписати романи та не тільки робочі, а й реальні. Під цю хвилю попали Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс і Руслан Сенічкін з Людмилою Барбір, про яких і піде мова.

Вже багато років Руслан та Людмила разом ведуть ефіри ранкового шоу “Сніданок з 1+1” і мають гарні стосунки не тільки у кадрі, де їм іноді доводиться навіть в одне ліжко лягати, заради телевізійних експериментів. Тому, часто ведучі натикаються на плітки щодо своїх теплих відносин. Але їх пов’язує ще й дружба за межами знімального майданчика.

Які стосунки між Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір
Які стосунки між Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір?

Насправді Сенічкін та Барбір люблять разом подорожувати та попри плітки, вона часто виходять разом на каву або зустрічаються за напоями міцніше. Їх об’єднує гумор, взаєморозуміння та звісно обставини. І попри всі чутки вони продовжують будувати міцну дружбу та покращувати свою роботу у кадрі, завдяки цьому.

Натомість відомо, що Людмила Барбір заміжня, а от Сенічкін якраз продовжує жити життям холостяка, тому, ці не є безпідставними. Адже, як відомо, що у дружбі завжди є той, хто кохає і той, хто дружить. Але Барбір і Сенічкін не той випадок. Вони колеги, друзі й на цьому все.

Колись в інтерв’ю Руслан зізнався, що між ним з Людою тільки дружба і нічого більшого й у думках немає. Вони просто вже рідні люди один для одного, тому, плітки звісно мають місце бути, але переборщувати з ними не слід.

Схожі статті