Як склалося життя “Холостяків” після проєкту: Михайлюк, Добринін молоді татусі, а що з іншими героями шоу?

Шоу "Холостяк" вже 11 років вважається найпопулярнішим та найромантичнішим. Але, на жаль, прем'єру 12-го сезону, зірвала війна. Тому всі попередні сезони та учасники набули знову чималої популярності. Тому, ми вирішили підняти архіви й розказати, яка доля склалася у кожного, хто намагався знайти кохання у проєкті.

Макс Чмерковський

Макс Чмерковський
Макс Чмерковський

Перший, так би мовити, дебютний холостяк, якому здавалося, що він зміг знайти кохання на шоу, обравши Олександру Шульгіну, але, помилився. І взагалі тепер вважає, що участь у шоу – була помилкою. Наразі Макс одружений та щасливий чоловік, який має сина. Максим та його нинішня дружина Пета познайомилися на американському шоу “Танці з зірками”. Роман у пари закрутився через деякий час після участі Макса у романтичному шоу  2012 році, коли у Чмерковський покинув свою обраницю Сашу.

Френсіс Метью Романов

Френсіс Романов
Френсіс Романов

Другим “Холостяком” став Френсіс Романов, який спеціально прилетів до України, аби знайти своє кохання саме тут, серед українських дівчат. І йому також пощастило зробити фінальний вибір не на користь самотності, а на користь Олени Ряснової. З дівчиною Френсіс зустрічався недовго, бо зрозумів, що вони більше друзі, ніж кохані, тому, згодом він полетів в Америку, де й досі живе не особливо демонструючи своє життя. Проте відомо, що Романов досі самотній і гає свій час на роботі та у спортзалі. Нині Френсісу 43 роки.

Андрій Іскорнєв

Андрій Іскорнєв
Андрій Іскорнєв

Третій “Холостяк” Іскорнєв закрутив у своєму сезоні справжні драми та інтриги. Пластичний хірург обрав у фіналі Анну Козир, проте стосунки після шоу будував з Іриною Скориковою. Саме з нею Андрій зустрічався рік на відстані, але згодом стосунки себе вичерпали. А зараз 38-річний Іскорнєв переїхав до Беверлі Хіллз, штат Каліфорнія і живе там поки що сам.

Костянтин Євтушенко

Костянтин Євтушенко
Костянтин Євтушенко

Цей “Холостяк” побив всі рекорди за поцілунками, їх було 0, він єдиний учасник, який не дозволив собі поцілувати хоча б одну дівчину. І зараз ви дізнаєтеся чому Євтушенко так сором’язливо себе поводив. Річ в тому, що обравши на фіналі Анну Селюкову, він не збирався будувати з дівчиною стосунки, бо за межами шоу, в нього вже була наречена, а ша шоу він погодився через інтерес. Тож зараз Євтушенко зі своєю обраницею олімпійською чемпіонкою Наталією Добринською виховують трьох дітей, двох синів і одну доньку. А у шлюбі пара з 2014 року.

Сергій Мельник

Сергій Мельник
Сергій Мельник

Футболіст став п’ятим учасником романтичного шоу і також зміг знайти своє кохання, але до першого закордонного контракту. Сергій обрав Марину Кіщук. З дівчиною Сергій встиг позустрічатися півроку, а потім поїхав будувати кар’єру. І досі 34- х річний Мельник самотній, хоча на шоу “Танці з зірками” ледь не закохався в Анну Різатдінову, але стосунки склалися лише на рівні дружби.

Іраклі Макацарія

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Гарячий грузинський шоумен став шостим “Холостяком” та закохав у себе всю країну, а не тільки учасниць шоу. Іраклі обрав у Фіналі Альону Лесик, з якою зустрічався 9 місяців, а потім через свою неготовність до шлюбу, пара розійшлась. Нині Макацарія абсолютно щасливий разом з обраницею Лізою Чічуа, якій навесні зробив пропозицію. А у липні цього року пара зіграла пишне грузинське весілля.

Дмитро Черкасов

Дмитро Черкасов
Дмитро Черкасов

Плавець став сьомим учасником шоу “Холостяк”, чоловік на шоу зробив вибір на користь Ліди Немченко, але пар довго не протрималась у стосунках. Проте у 2017 році Дмитро познайомився з нинішньою дружиною Олександрою, яка народила чоловікові сина Марка, а також сина Олександри від попередніх стосунків Тимофія. Тож Дмитро вже 4 роки щасливий у шлюбі.

Рожден Анусі

Рожден Анусі
Рожден Анусі

Співак став учасником восьмого сезону та обрав дівчина, на ім’я Іванна Гончарук, але стосунки у пари недовго протримались. Нині Рожден підпадає під список тих, хто не коментує війну, але про самого Рождена немає жодної інформації.

Нікіта Добринін

Нікіта Добринін
Нікіта Добринін

Єдиний “Холостяк”, який зміг побудувати такі стосунки, які дійшли до етапу народження дитини та вінчання. Добринін разом зі своєю обраницею Дашею Квітковою виховують маленького сина Лева, який народився у 2021 році та у вересні цього року, пара об’єднала свої серця небесними силами.

Макс Михайлюк

Макс Михайлюк
Макс Михайлюк

Пілоту також пощастило в особистому житті, але не завдяки фінальному вибору на шоу. Макс обрав Дашу Ульянову, відносини з якою, не склалися майже одразу, до того ж Дар’я сама розірвала стосунки. Проте зараз Михайлюк одружений на українській моделі Даші Хлистун та виховує маленьку доньку Аріану.

Михайло Заливако

Михайло Заливако
Михайло Заливако

“Холостяк” з Харкова успішно зробив вибір на користь Анни Богдан, з якою склалися гармонійні та міцні стосунки майже на рік, але під час війни пара розлучилась і це рішення було прийнято спільно. Тому нині Михайло волонтер-холостяк.

Схожі статті