Весілля під сирени: Гвоздьова, Квіткова та інші зіркові наречені показали свої весільні сукні

Грати весілля під час війни – це важливий та рішучий крок у житті молодят. Адже це не звичайне свято, коли можна веселитися та святкувати на повну. Зараз панують трішки інші правила, але кохання перемагає і прикладом слугують цифри у рагсі та кількість зіркових пар, які й демонструють, які наряди доречні на воєнному весіллі.

Насправді зараз Україна демонструє неабияку незламність, війна – не є перепоною для кохання. Тисячі нових шлюбів було укладено за останні 7 місяців, серед військових, зірок, звичайних пар, які давно планували з’єднати свої серця. Серед зірок також вистачає пар, які вирішили святкувати весілля попри війну, сирени, та небезпеку. І ми вирішили показати на прикладі зірок, які вбрання доречні зараз.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Весільні вбрання зірок під час війни
Весільні вбрання зірок під час війни

Зіркова та єдина пара з шоу “Холостяк”, яка змогла побудувати стосунки поза камерами й перенести це у шлюб. Весілля у Нікіти й Даші відбулося ще у 2020 році, а от цього літа пар захотіла повінчатися та з’єднати себе небесними силами. Для церемонії вінчання Даша обрала довгу білу сукню, але не пишну. Вона більше нагадує за стилем вишиванку, але без народних узорів, проста біла сукня, яка не викликає великої уваги, проте дуже прикрашає Квіткову. А Нікіта обрав білу сорочку та чорні класичні штани.

Юлія Буйнова та Єгор Козлов

Весільні вбрання зірок під час війни
Весільні вбрання зірок під час війни

Молода пара акторів, які стали відомими завдяки ролям у серіалах “Новенька” та “Полкан”. Молодята побралися 22 вересня та оскільки вже не тепло, то вирішили вибрати вбрання в одному тоні. Для розпису Юля обрала бежевий костюм, пальто та чоботи в одній кольоровій гамі, а Єгор був у костюмі того ж відтінку. Молоді люди вирішили, що пишна весільна сукня недоречна.

Ілона Гвоздьова та Іван Хом’ячук

Весільні вбрання зірок під час війни
Весільні вбрання зірок під час війни

Ще одна пара, яка вирішила влаштувати вінчання посеред війни. Ілона та Іван давно збиралися зробити цей крок, але щось заважало. Для церемонії Ілона довго шукала ідеальну, білу сукню, жінка не хотіла щось дуже весільне та святкове, скоріше щось класичне та витончене. І обрала чисто-білу сукню від дизайнерки Оксани Мухи. Сукню прикрашають лише елементи мережева. А от чоловік Іван обрав чорний костюм.

Наталія Кліпа та Євген Синельников

Весільні вбрання зірок під час війни
Весільні вбрання зірок під час війни

Весілля продюсерки компанії Badoevteam та режисера і ведучого шоу “Орел і решка” відбулося 12 вересня у заміському будинку Євгена. А саме в Бучі, це місто було окуповане росіянами, але на щастя, будинок Синельникова не постраждав. Саме там і відбулась церемонія, на яку Наталя обрала сукню з мережива у білому кольорі та з відкритою спиною. А Євген одягнув білу сорочку та кремові штани.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.