|
05.10.2022 21:18

Яблунько від яблуньки: діти українських зірок, які є копією своїх батьків – Притула, Кравець та інші

Велика кількість українських артистів має дуже схожих на себе діточок і це почали помічати зіркові шанувальники, тоді, коли діти почали підростати й ставати більш схожими на маму чи на тата. Тож ми вирішили зробити підбірку таких зірок, які мають маленьку копію себе.

Звісно, що у реальному житті родин, де діти неймовірно схожі на своїх батьків вистачає, але всім завжди цікаво, що відбувається у житті зірок, тому наші приклади базуються на родинах українських популярних зірок.

Оля  Полякова та Маша Полякова

Оля Полякова з донькою

Старша донька Олі Полякової виросла просто копією своєї зіркової мами. Маша дійсно з віком стала немов друга Оля, тільки молодше та з іншим кольором волосся. Окрім того, що Марія схожа на маму як дві краплі води зовні, то дівчина ще вирішила продовжити музичну справу, також, як і її мама.

Сергій Притула та Дмитро Притула

Сергій Притула з дітьми

Телеведучий вважається багатодітним татусем, оскільки має трьох дітей, двох синів і доньку. І старший син Дмитро просто копія тата. Хлопчик ще не надто дорослий, але має дуже схожі риси зі своїм зірковим татусем.

Олена Кравець та Марія Кравець

Олена Кравець з донькою

Зіркова донька Олени Кравець Маша, точна копія мами. Дівчина неймовірно схожа зовнішністю на Олену. Волосся, очі, вираз обличчя – це якась магія. Іноді здається, що люди не можуть бути настільки схожі, але ні, це більш ніж реально.

Маша Єфросініна та Нана Хромаєва

Маша Єфросініна з донькою

Донька Маши Нана також перейняла красу від зіркової мами. Дівчина вже доросла та неймовірно схожа на Марію. Красиві темні риси обличчя змушують шукати в дівчинці молоду Машу Єфросініну або намагатися знайти хоч одну відмінність, як у загадках.

Віра Брежнєва та Соня Кіперман

Віра Брежнєва з донькою

Ще одні близнята у нашій підбірці. Соня  взяла від мами все найкраще, розріз очей, шикарний колір волосся та довгі ноги, разом зі стрункою фігурою. Соня має неабияку схожість з Вєрою, якщо побачити їх разом здалеку, то легко можна сплутати дівчат.