Катя Осадча розкрила, про що розмовляла з Регіною Тодоренко після 24 лютого: “Закиди були конкретними”

Знаменита ведуча Катерина Осадча нарешті оприлюднила розмову зі зрадницею, Регіною Тодоренко. Дізнайтесь, як довго зірка з українським паспортом збирається мовчати?

Життя десятків мільйонів людей змінилось 24 лютого 2022 року. Кожен показав своє справжнє обличчя і після цього для деяких артистів виправдовувань більше не має. Деколи популярна телеведуча та одеситка Регіна Тодоренко, після свого одруження остаточно переїхала до росії. Найбільшу відомість їй приніс тревел-проєкт “Орел та Решка”, де вона три роки поспіль мандрувала світом, як ведуча шоу, а напарниками у подорожах були Коля Серга та Леся Нікітюк.

З початку повномасштабного нападу кожен український артист, та навіть деякі російські знаменитості, оприлюднили у соціальних мережах інформацію стосовно війни та її руйнуючи наслідків. Але колишня улюблениця української публіки, ймовірно, побоялась втратити російські гонорари та москвича-чоловіка.

Вагітна зрадниця України Тодоренко втратила живіт та опинилася в палаті
Катя Осадча розкрила, про що розмовляла з Регіною Тодоренко

Замість того, щоб розповідати своїй аудиторії, які жахіття відбуваються на її рідних землях, Регіна вирішила мовчати. Шли тижні та місяці, ведуча постійно публікувала новий контент, але не промовила жодного слова стосовно війни в Україні, хоча її рідні й досі проживають на Одещині.

Нещодавно Катерина Осадча дала інтерв’ю для програми “ЖВЛ” та розповіла, що на початку війни Тодоренко вийшла з нею на зв’язок. У своєму Instagram українська ведуча опублікувала емоційне звернення до знаменитостей, які мають український паспорт, але продовжують замовчувати війну. Саме на це відео й відреагувала мовчунка, зв’язавшись з Осадчою в особистих повідомленнях.

Катя Осадча розкрила, про що розмовляла з Регіною Тодоренко

“Регіна мені писала, але достатньо абстрактно. Не було нічого конкретного. Хоча мої закиди то були абсолютно конкретними. Просто після ще одної переписки я зрозуміла, що я дарма витрачаю свою енергію. Всі народні та заслужені артисти, хто до сьогодні промовчали, просто про них треба забути”, — поділась в інтерв’ю Осадча.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко цього року стала мамою вдруге.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.