Екс-дружина Кривошапка Денисова відмовилася від українського громадянства та отримала російський паспорт

Відома танцюристка та хореографня Тетяна Денисова стала громадянкою російської федерації незадовго до початку повномасштабної війни. Усі деталі в статті.

Як повідомляє Телевізійна служба новин, Тетяна Денисова назавжди позбулася українського громадянства і натомість отримала російське. Сталося це ще рік тому, до початку повномасштабної війни в Україні.

Тетяна Денисова відмовилася від українського громадянства

Як зараз виглядає Тетяна Денисова, яка зрадила Україну
Тетяна Денисова відмовилася від українського громадянства

Правду про статус хореографині в російській федерації розповів її колишній чоловік Олександр Кривошапко в інтерв’ю Ростиславу Калацинському. Співак дізнався про плани екс-дружини після того, як вона попросила в нього документи про розлучення. Тим не менш, вокаліст наполягає на тому, що Тетяна Денисова ні в якому разі не підтримує російської агресії.

Зірка навіть намагається виправдовувати колишню дружину, посилаючись на той факт, що вона завжди росла у російськомовнійному оточенні, має російське коріння і завжди була ближча до російської федерації, ніж до України.

“Ви повинні розуміти, що це людина, яка була народжена в Калінінграді. Все життя мешкала в Севастополі, навчалася в Пітері у Ваганівці, і після початку кар’єри в Україні вона ще працювала в Росії. Тому так, після 2014 року можна було її засуджувати. Але враховуючи її таке російське походження, у грудні 2021-го я не помітив нічого, що б мене образило”

Тим не менш, ставлення артистки до росіян завжди було вкрай негативним. Так, Олександр Кривошапко поділився брудними коментарями, які Тетяна Денисова адресувала новоспеченим співвітчизникам.

Нагадуємо, що танцюристка з початку повномасштабної війни зберігала мовчання та не засудила дії російської федерації. Через її позицію продюсери українського талант-шоу мали вирізати усі кадри з Тетяною, щоб все ж таки випустити відзнятий матеріал у ефір.

Нагадуємо, що громадяни України не мають законного права отримувати інше громадянство. Тому задля російського паспорту Тетяна Денисова була зобов’язана позбутися від українського.

Схожі статті