Ігор Кондратюк вперше розкрив свої гонорари та назвав передачу з Притулою, де йому нічого не заплатили

Шоумен та ведучий Ігор Кондратюк відверто розповів про свої гонорари та на які кошти побудував дім. Чому артист принципово не з'являється на телебаченні безоплатно та кому готов зробити виключення?

Ігор Кондратюк розпочав свою кар’єру в шоу-бізнесі ще у дев’яностих, а в 1999 році вже створив своє вуличне шоу “Караоке на майдані”. Це була одна з найпопулярніших передач на українському телебаченні. Отримавши успіх та впізнання публіки, артист почав далі розвиватися у сфері телеіндустрії. Кондратюк займався продюсерством, був суддею на творчих шоу, редактором та ведучим різних проєктів.

Ігор Кондратюк не витримав і поставив на місце Канделакі, яка накинулася на Анджеліну Джолі
Ігор Кондратюк вперше розкрив свої гонорари

Нещодавно знаменитість дав інтерв’ю для ютуб-каналу “Давай не будемо”, де відкрито розповів про свої гонорари за роки творчої діяльності. Артист зізнався, що перед тим, як взяти участь у тому чи іншому шоу, завжди оголошував суму, яку хотів би отримати за свою роботу, але ніколи її не отримував. Ігор з роботодавцями домовлялись “посередині”, але отриманий прибуток зірку цілком влаштовував.

Під свою опіку Кондратюк брав таких виконавців як: Віталій Козловський, Павло Табаков, Наталія Валевська та інші. Але, зі слів ведучого, продюсерство майже не приносило йому гроші та на сьогодні він більше не займається цим видом діяльності.

Найбільший прибуток знаменитості надало шоу “Караоке на майдані”, яке протягом двадцяти років виходило в ефіри.

“На першому місці було “Караоке на майдані”. Воно мені дало можливість трошки заробити, побудувати будинок, купити машину. Всі інші проєкти й близько не стояли. Я там був продюсером, ведучим, автором. Воно було таким, як я його хотів бачити”, — поділився Ігор.

В інтерв’ю шоумен зауважив, що всі моменти, коли він з’являвся на телебаченні були оплачувані. Але коли знаменитість приходив учасником на шоу до своїх колег, наприклад, як “Хто зверху?” з Сергієм Притулою та Лесею Нікітюк, ведучий гроші не брав.

Нагадаємо, що розкішний маєток Ігоря Кондратюка був серйозно пошкоджений від ворожих обстрілів, під час окупації Київщини.

Схожі статті