|
06.10.2022 13:04

Пісні Примадонни прибрали з ефірів всіх радіостанцій: у росії Аллу Пугачову звинуватили у зраді

У росії тепер не будуть слухати пісні Примадонни, яка все своє життя присвятила творчості. Через підтримку України Пугачову вважають зрадницею рф та вирішили зняти її пісні з усіх радіостанцій.

Алла Пугачова від початку повномасштабної війни, яку розв’язала росія в Україні, разом з чоловіком та дітьми виїхала за кордон і тривалий час не висловлювала свою позицію, але підтримувала Галкіна, який обрав сторону України.

Максим Галкін одразу почав активно підтримувати сторону України, але не надто відверто, артист просто говорив, що він не розуміє як у 21-му столітті, могла статися війна та робив заяви, що його концерти будуть благодійними, а гроші з них перераховуватимуться на рахунки українських організацій.

Так, Пугачова повністю підтримує свого чоловіка попри те, що все своє життя прожила у росії та побудувала там неабияку кар’єру. А тепер співачку вважають “іноагентом” та звинувачують у зраді.

Тепер Примадонну не почути у росіїї

Дійшло до того, що Примадонну зняли з усіх ефірів російських радіостанцій. Але деякі радіо виправдовуються тим, що пісень не крутять, бо нових немає, а старі в ефір не можна випускати, проте раніше це нікого не дивувало. А тепер Пугачова ніби-то не підпадає під фокус-групу та не є для росіян цікавою виконавицею, яку б вони хотіли слухати.

Звісно це все, що можуть сказати власники радіостанцій і більшого чекати не треба. Але сама Примадонна не здивована, тому що і її, і Максима Галкіна звинувачують у співпраці з Україною та назвали “іноагентами”.

Алла Пугачова більше не зазвучить в росії

Тому, тепер навряд чи можна буде почути легендарні пісні Алли на радіо чи на музичних телеканалах росії. Та й сама Примадонна не повернеться до росії і до творчої діяльності у рідній країні.