Дзідзьо відгуляв весілля з розмахом і показав розкішну наречену: зовсім немолода, але найщасливіша

Знаменитий український співак Дзідзьо відгуляв розкішне весілля в Одесі та засвітився поруч з нареченою. Усі деталі торжества в нашій статті.

Михайло Хома, як і більшість колег-артистів ніколи не показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на яких корпоративах він працює. Але неважко здогадатися, що завдяки веселому репертуару артиста запрошують на свята вельми часто. Виключенням не стають і весілля.

Дзідзьо відгуляв гучне весілля
Дзідзьо відгуляв весілля з розмахом і показав розкішну наречену

Дзідзьо відгуляв весілля з розмахом і показав розкішну наречену

Так, декілька років тому в Одесі було влаштоване розкішне весілля, на яке Дзідзьо був запрошений у якості артиста. Зірка добре відпрацював свою програму і зробив це у парі з місцевим музикантом-скрипалем. Наречена, яка була у захваті від приватного концерту, не відходила від сцени і танцювала під веселі ритми музичного гурту.

Новоспечена дружина була помітно щасливою. Як і всі інші гості, яким випала унікальна можливість насолодитися живим виступом знаменитого музиканта.

Дзідзьо відгуляв весілля з розмахом і показав розкішну наречену

Нагадуємо, що Михайло настільки ж скритний не тільки у робочих питанням, але і в тому, що стосується його особистого життя. Минулого року артист прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною Ярославою, з якою знаходився у стосунках 20 років. Зірки не мали спільних дітей, а їхні погляди настільки розділилися та стали різними, що разом продовжувати шлях було неможливо.

Згодом Ярослава доповнила картину розповідями про мрії стати сольну співачкою. Виявляється, у родині була конкуренція. Так як Дзідзьо став зіркою, він не хотів, щоб його дружина також присвячувала себе шоу-бізнесу.

Зараз колишнє подружжя влаштовує особисте життя і підтримує зв’язок. Музикант розповідав, що досі допомагає Ярославі у тих питаннях, в яких вона не може розібратися самостійно.

Схожі статті