Українські зірки, які наважилися здійснити камінг-аут: Меловін, Хветкевич та інші сміливці

В українському шоу-бізнесі вистачає людей, які обирають вільне кохання, тобто ці зірки розуміють, що мають потяг до людини своєї статі, але мало хто наважується зізнатися в цьому. Проте сміливці таки є і саме про них ми зараз розповімо.

У сучасному світі стало легше бути не таким, як усі. Люди нарешті почали поважати особистий простір один одного та поважати вибір людини, до якої вони не мають ніякого відношення. Тому, деякі українські знаменитості знайшли в собі сили прийняти себе такими, які вони є та зізнатися всьому світові.

Меловін

М
Меловін

Напевно, першим в Україні артистом, який сміливо та навіть зухвало заявив про свою орієнтацію, став саме Костянтин Бочаров. Молодий Меловін зрозумів себе ще у підлітковому віці, але боявся реакції родичів та згодом і публіки, адже Костя завжди мріяв бути популярним. Як відомо, в нашій країні ще не надто спокійно приймаються одностатеві стосунки, але вже й не так сильно засуджуються. Тому співак добре обміркував свій камінг-аут та зробив це прямо на сцені Atlas Weekend у 2021 році.

Цей вчинок викликав бурхливу реакцію у всієї країни. Насправді багато хто підтримав Костю та поставився з розумінням до його вчинку та почуттів. Нелегко зізнатися всій країні у тому, що ти інший. Витівка артиста довго обговорювалась в мережі, але згодом ця ситуація забулася.

Андрій Хветкевич

А
Андрій Хветкевич

Учасник шоу “Холостячка” Андрій Хветкевич, який боровся за серце Злати Огнєвіч, також наважився зізнатися у тому, що кохає чоловіка, і це абсолютно нормально. Андрій живе за кордоном, а там відносини між парами одного полу більш розповсюджені. Тому Хветкевичу було легше прийняти та зрозуміти себе і свої бажання.

Чоловік вирішив зробити камінг-аут заради того, щоб стати вільним і жити так, як йому того хочеться, без схованок та таємниць. На щастя, багато хто підтримав Андрія та спокійно відреагував на таку сміливу заяву.

Олександр Піскунов

О
Олександр Піскунов

Олександр Піскунов – український актор, який став відомий завдяки серіалам “Присягання лікаря”, “Козаки” та іншим. Саша грає різні ролі у кіно та серіалах. Творчим людям легше приймати свої особливості завдяки тому, що вони можуть приміряти на себе різні ролі. Так, влітку цього року Олександр зробив у своєму instagram пост з зізнанням, але швидко його видалив, попри те, що хлопця підтримали колеги й шанувальники у його сміливому камінг-ауті.

Вікторія Маремуха

В
Вікторія Маремуха

Українська модель та учасниця другого сезону “Супермодель по-українськи” також зробила камінг-аут та розповіла, що вона має симпатію як до чоловіків, так і до жінок. Попри те, що Віка була заміжня. Це велика сміливість розповісти на всю країну про свою орієнтацію.

Тож немає нічого гіршого, ніж брехати самому собі. Як бачимо, ті чоловіки, які наважились на сміливе зізнання, зараз щасливі та почувають себе більш вільними.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.