Як виглядає маля Насті Каменських, яке вона приховувала протягом 6 років: не злазить з рук своєї “матусі”

Відома українська співачка Настя Каменських роками мріє стати матір'ю. І поки про вагітність співачкиартистки пліткують, вона піклується про малятко, яке з'явилося в її сім'ї 6 років тому.

Знаменита українська співачка Настя Каменських руками приховувала правду про свій шлюб. Справа в тому, що на момент повідомлення про весілля співачки та її колишнього продюсера Потапа, вони вже були декілька років, як одружені. Торжество у київському лісі з гостями та весільним тортом були не більше, ніж простим святкуванням річниці: справжнє весілля зірок відбулося багато років тому у Лас-Вегасі.

Як виглядає маля Насті Каменських

Настя Каменських з Мімі
Як виглядає маля Насті Каменських

Незабаром стало відомо про те, де Настя та Потап проживають. Зіркове подружжя обрала розкішний маєток по сусідству з Юрієм Горбуновим та Катею Осадчою. Домашню атмосферу прикрасив ще один член родини.

Мова йде про маленьку красуню Мімі. Шість років тому у Насті Каменських з’явилася маленька собака породи бішон фрізе. Характер у крихітки виявився вельми м’яким і настільки ніжним, що її полюбив навіть Олексій.

Настя Каменських майже не показувала свою улюбленицю публіці, і лише напередодні зйомок власного реаліті-шоу співачка почала хизуватися Мімі набагато частіше, ніж раніше. У зйомках програми малятко також брало участь.

Як виглядає маля Насті Каменських

Нагадуємо, що минулого року Настя Каменських втратила свого батька. Після цього її матір Лідія Каменських переїхала до дочки. Настя пояснювала, що так вона не почувається самотньою. Але це не єдиний новий член родини Потапа, адже до Насті та Лідії приєдналася і Анна Андрійчук, яка нещодавно розлучилася з Олексієм Завгороднім. Та здається, що знаменитості взагалі не мають нічого проти такої сім’ї, але журналістами навіть обговорюють бажане майбутнє поповнення.

Схожі статті