Наші зірки, які продовжують спілкуватися російською, поки Мішина, Кароль і Полякова освоюють українську

Якщо після захоплення частини Донбасу у суспільства розходилися думки, щодо доцільності використання російської мови у своїй творчості, то нині всі одностайно дотримуються ідеї українізації всіх векторів розвитку. Дізнайтеся, хто зміг досягти у цьому вершин, а хто б за знання солов'їної отримав би "2".

Після подій 24-го лютого для всіх стало зрозумілим до чого призвело культурне та політичне загравання з північним сусідом. Більшість наших знаменитостей враз перейшло на українську. Зокрема співачка Тіна Кароль повністю проводить свій виступ рідною мовою.

Хто за національністю Тіна Кароль?
Наші зірки, які продовжують спілкуватися російською

Ксенія Мішина, яка сама родом з Криму, почала вивчати та практикувати повсякденному житті свої навички солов’їної. Оля Полякова, яка раніше розмовляла російською, нині в онлайні доводить всім, що державну вчити не складно, а навпаки цікаво.

Проте, не всі слідують прикладу цих свідомих зірок. Чимало лишилося представників вітчизняного шоу-бізнесу, які досі соромляться говорити, як наші пращури. Зокрема вразила всіх Софія Ротару, яку вважають і нині іконою прогресивної української культури у радянські часи. Вона навіть у перші дні війни продовжувала випускати публікації в Інстаграмі мовою росіян.

Софія Ротару розповіла про перенесене з ускладненнями захворювання
Наші зірки, які продовжують спілкуватися російською

Продовжує писати свої думки у мережі й Андрій Данилко. Він і у побуті не змінив своїх філологічних звичок, але попри всім серцем підтримує Батьківщину, виступає заради знедолених українців.

Варто відзначити і цілу окрему категорію наших знаменитостей, які, скоріше за все, вже ніколи не перейдуть на нашу мову з російської. Це сумнозвісна Оксана Марченко, яка навіть словом не обмовилася після повернення чоловіка з ув’язнення, ні, тим паче, Регіна Тодоренко. Остання промовчала про війну навіть дізнавшись, що рідна Одеса у небезпеці. Навіть Ані Лорак вже не змогла берегти мовчання та звернулася до фанатів.

Наші зірки, які продовжують спілкуватися російською

Нагадаємо, що багато нині тема використання української мови дуже гостро стоїть у нашому суспільстві та стало дотичним до культури відміни.

Схожі статті