Оля Цибульська потрапила у ДТП та встигла поспілкуватися з поліцією: “Все добре, я ціла”

Оля Цибульська на днях дуже налякала своїх підписників та близьких. Річ в тому, що співачка дорогою до школи, де навчається її син Нестор, потрапила у ДТП.

Цибульська вже багато років сама їздить за кермом і завжди все було акуратно та без конфузів. Але на цей раз не обійшлося. Оля потрапила в справжнє ДТП та ще й через свою неуважність.

Варто почати з того, що Цибульська дуже близько до серця приймає ситуацію у Запоріжжі, тобто всі ті злочини росії, через які страждають місцеві жителі. Тому тієї ночі Оля погано спала і зранку була розгублена та засмучена. Звісно, це не виправдання, але стан зірки тепер зрозумілий. Так, Оля вранці зібралась поїхати по своїх справах, але це вийшло не одразу. Спочатку їй довелося потрапити в невеличку аварію та поспілкуватися з поліцією і страховою.

Оля Цибульська потрапила в ДТП
Оля Цибульська потрапила в ДТП

Коли Цибульська намагалася виїхати з паркінгу, то врізалась у стовп і подряпала машину, але не сильно. А от з самою зіркою, на щастя, все добре і вона не постраждала, хіба що морально та певно злякалася.

“Я розверталася на паркінгу біля школи, і бампером в’їхала в металевий стовп” – розповіла Оля

Тож, справи Олю зачекали, а сама вона чекала на поліцію, щоб улагодити питання. Нічого страшного не сталося та Оля навіть встигла потеревенити з представниками поліції й зробити фотографію зі спиною одного з офіцерів, це в стилі Цибульської – в будь-якій ситуації шукати позитив. Та й до того ж з зіркою все добре, про це вона також повідомила сама.

Оля Цибульська потрапила у ДТП
Оля Цибульська потрапила у ДТП

“Зі мною все добре, я ціла. Відправляємо машину в ремонт, а мене на каву”

Тож, з Олею все добре, лише доведеться трішки почекати поки відремонтують машину, щоб знову сісти за кермо та бути більш обачною.

Схожі статті