Дружина Влада Ями з “Танців зі зірками” показала, як розважається їх син Леон у США: “Нехай грає”

Головний суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма поїхав за кордон разом зі своєю дружиною та маленьким сином Леоном, який бавиться як може, це демонструє дружина Ями Лілія.

Всі сім місяців, які триває війна, Влад Яма з родиною перебуває в Америці й жодного разу не приїжджав додому. Це досі викликає обурення деяких колег та українців. Бо, наприклад, Дмитро Дікусар, колега Ями по паркету пішов служити у ЗСУ та вважає це своїм обов’язком, попри свою неконфліктність.

А от дружина Влада Лілія, завжди була активним користувачем соціальної мережі instagram, але на місяців 5,точно випала з соціального життя. І не так давно жінка знову почала викладати історії з їхнього життя у США. То Ліля викладає яка негода їх підстерігає, то спільні романтичні фото з Владом, то розповідає про свій стан і почуття.

Р
Розваги сина Влада Ями

Так, вчора Лілія Яма виклала сторіс з розвагами свого сина Леона, який бігав та грався на асфальті у великих калюжах. Зіркова мама не надто переживала за сина, адже розуміє, що в дитинстві всі так роблять, але написала, що її нерви дзеленчать і запитала у своїх підписників, чи це ок, що їх син так грається.

Леону зараз 6 років, але щодо навчання хлопця, поки ніякої інформації немає. В такому віці діти вже йдуть до школи, але ж ця осінь сина Ями точно пройде в Америці. А от чим займається там хлопчик, Лілія розповідати не поспішає.

Насправді Лілія не так часто показує свого сина, а він вже так підріс. А от історій про Влада Яму у жінки вистачає, нещодавно Ліля заступилася за свого чоловіка, якого запитали, чому він не їде додому воювати, а сидить з родиною у США. Влад не реагує на таке, а от зіркова дружина активно ставить на місце хейтерів свого зіркового чоловіка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.