Після чуток про вагітність Могилевська отримала несподіваний сюрприз, який зробив її неймовірно щасливою

Українська співачка Наталя Могилевська ні на день не зникала з творчого фронту оборони України. І тепер отримує несподівані, але дуже приємні сюрпризи, які роблять жінку щасливою.

Могилевська, одна з тих артистів, які з перших днів повномасштабної війни, активно підтримує бойовий дух військових та допомагає Україні збирати кошти на необхідні речі ЗСУ та поміч українцям. Наталя продовжує їздити по різних містах України й виступати для солдатів ЗСУ.

Артистка вважає, що це єдиний доступний спосіб для неї, виразити свою вдячність за те, що українці й в тому числі вона, можуть жити та прокидатися щоранку. Тому виступає і завжди говорить зі сцени підбадьорюючі слова та дуже дякує військовим. І їм це приємно. Тому, Збройні Сили України вирішили подякувати народній співачці та зробили їй неочікуваний сюрприз, який розчулив Наталю.

Наталя Могилевська отримала неочікуваний сюрприз
Наталя Могилевська отримала неочікуваний сюрприз

Військові Збройних Сил України вирішили  урочисто вручити Могилевській медалі та таким чином виразити свою подяку за її роботу на творчому фронті. Артистка не змогла стримати емоцій та зізналася, що для неї це було великою честю.

Про це Могилевська повідомила на своїй сторінці в instagram та виклала фрагмент відео з нагороди. Насправді співачка не очікувала жодних нагород та подяк, адже робить все для воїнів від чистого серця та з благодійною метою. І для самої Наталі це важлива місія, співати для української армії та збирати кошти на допомогу тим українцям, які постраждали від воєнних дій росії.

Слід нагадати, що артистку підозрюють у вагітності від нового, таємного обранця, ім’я якого, Могилевська обіцяє тримати в секреті до кінця війни. Сама співачка не коментує чутки про вагітність, але на фотографіях приховує животик, що дає привід для розповсюдження здогадок.

Схожі статті